UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
coffee.gif
coffee.gif
coffee.gif
:pos:

Јувенташ го кажа ова :pos:
:icon_lol:

Ќути таму, вака зборам да не се посомневаат дека судиите се на наша страна
coffee.gif

Патем за тие што се распрашуваат за Видал, повредата е санирана и ќе биде спремен за со Милан, ама чисто сомневам дека нашиве ќе го форсираат, така да се очекува наредната недела повторно да се врати во првиот тим

Последно уредено:
Гледам викате незаслужена победа, па ќе речам нешто што цело време го кажувам. Чим си освоил три поени, без судиска помош нормално, си ја заслужил. Зашто Манкиљо у 93та трчаше у шеснаесетник? Десен бек сам излезен напред со топка, желба за давање гол, победнички менталитет. Доби пенал на чист фаул, го реализиравме и победивме. Тоа е тоа, па дали ќе тепаш со 2-1 у 93та или си ја решил на полувреме со 7-0, исто ќе ти се фати.

Тачно е дека не игравме добро, али пак ќе кажам. Карактеристика на добар тим е тим кој победува и кога не игра добро.

Карактеристика на добар тим е да победува и кога не игра добро.

Карактерстика на добар тим не е да игра лошо против Лудогорец на домашен терен.

@RickyLFC9 Ливерпул дојде случајно до пеналот, биди малце реален. Да не напраеше таква глупост голманот, немаше ни да има потреба да стартува (а не знам дали воопшто Манкиљо ќе напраеше нешто).

Мислам дека и покрај тоа што Баерн не е во форма вечерва ќе победи во најлош случај ќе заврши нерешено. Англичаните се стари муштерии на Германците дали во клубски или уште повеќе на репрезентативно ниво ги читат како буквар. Иначе многу јака група во која би сакал понатаму да одат ЦСКА и Рома.

Нашиот Рок Таневски влегол за Марибор(Младинци) против Спортинг во напреварот кој заврши 1-3 за Спортинг .

QudYzBE.png

Bayern Munich XI vs. Man City: Neuer; Rafinha, Benatia, Boateng, Bernat; Lahm, Alonso, Alaba; Gotze, Muller, Lewandowski
Man City XI vs. Bayern: Hart, Sagna, Demichelis, Kompany, Clichy, Fernandinho, Toure, Navas, Silva, Nasri, Dzeko.

Бугарска работа.:tapp::tapp::cuc: Тој од одбраната е поголем кривец него голманот.Голманот излезе да ја собере топката а тој ни едно ни две одма пас..мада и голманот глуп испадна то је то..

Рафиња,Бенатиа и Бернат во одбрана.:pos:Кога се опорави Рафиња чисто ме интересира а Бенатиа не беше спремен бар така велеа.:нинџ:Лам и Алаба во средина.:tapp::tapp:

Чиста 2-ка.

Одам на Сити да ставам пари.

Како успеа Пеп 4ца странични бекови да уфрли во прв тим незнам.:facepalm:

Каде Баерн со вакви дефанзивни формации, плус Бенатиа и Рафиња во прв состав, пред некој ден почнаа да тренираат.:facepalm:

BxwK9FSIUAAokTJ.png:large

Roma XI v CSKA Moscow - De Sanctis, Maicon, Manolas, Astori, Torosidis, Pjanic, Keita, Nainggolan, Iturbe, Totti, Gervinho.

Bayern Munich XI vs. Man City: Neuer; Rafinha, Benatia, Boateng, Bernat; Lahm, Alonso, Alaba; Gotze, Muller, Lewandowski
Man City XI vs. Bayern: Hart, Sagna, Demichelis, Kompany, Clichy, Fernandinho, Toure, Navas, Silva, Nasri, Dzeko.
Few years later.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom