UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ме направија ментален коа реков дека Кошчиелни е киксер. :D[DOUBLEPOST=1410949718][/DOUBLEPOST]
За евра зборам. Сериозно, боље у бунар да ги фрлеа или па да ни дадеа на мене, Џони и остала багра напатени души. И после се чудат зошто репрезентацијата им е слаба, епа нека даваат по 30-40 милиони за Шо и Лалана и понатака па можда ќе им стане и појака. (y)

Ливерпул вчера беше бедотија невидена, очај, јад, грев, како сакате кажете го. Ги чекав последни на тикет али жими се ми беше жал за Лудогорец. Каква партија изиграа момците секоја им чест :cuc: Абе немаа идеја Пулци како да направат акција, одлично беше покриван просторот од Бугариве. Пенал немаше, ама прописно се изглупираа и дефанзивецот и голманот во таа ситуација. Реално не заслужија да изгубат, подобри беа.
Брат како бе немало пенал, види го клипчето на видук, чист пенал ко суза.

Брат како бе немало пенал, види го клипчето на видук, чист пенал ко суза.
Абе прво видов нотификации и цитирав па после ги дочитував мислењата. Баш сеа го видов видеото од Видук, имало пенал, така да моја грешка. :D

Абе ај кој го гледаше Јуве нека каже како изиграа... Јас видов 2-3 пати на Арена 2 дека Јуве имаше 100% шанси на 1-0, онаа на Тевез и оној поништениот гол на Љоренте. Али ме занима вкупниот впечаток, пошо играа без Пирло и Видал.

на текмата против Лече, и ни скинаа бод 1-1 заврши .. Ама сеуште стојам на тоа дека буфон ја намести, намерно изигра така ..[DOUBLEPOST=1410933718][/DOUBLEPOST]ne moze profesionalen golman ova da si go dozvoli ... da ne znae mlaka topka da smiri..

Пер за Јуве игра, нормално е да намести. :icon_lol:[DOUBLEPOST=1410951023][/DOUBLEPOST]
Шкотска, Ирска, Велс?
Пошто за во поширока Европа има уште фурни леб јадење...
Трола Донев бре

Абе ај кој го гледаше Јуве нека каже како изиграа... Јас видов 2-3 пати на Арена 2 дека Јуве имаше 100% шанси на 1-0, онаа на Тевез и оној поништениот гол на Љоренте. Али ме занима вкупниот впечаток, пошо играа без Пирло и Видал.

Убаво игравме... ама само второто полувреме. Еве ти хајлајтс

Погба е играчиште упм нека иде. Вака по хајлајтси добро изгледа Јуве под Алегри, изгледа џабе се смеевме летоска. :D

Збори што сакаш за Јувентус и Алегри, само те молам да не ги играш во кладилница :icon_lol:

Збори што сакаш за Јувентус и Алегри, само те молам да не ги играш во кладилница :icon_lol:

Сигурно поради истата причина и Зенит имаат 50 победи со ред бидејќи не ги играме вкладилница со Стефан,минатата сезона сите можни киксој на Зенит ги погодив :D

Сигурно поради истата причина и Зенит имаат 50 победи со ред бидејќи не ги играме вкладилница со Стефан,минатата сезона сите можни киксој на Зенит ги погодив :D
Ја ги дупнав од фаќање Зенит, им го изгледав секој меч од почетокот на сезоната до сеа, со исклучок на вчерашниот зашо ги глеав Ливерпул.
Уште со Аел кога играа во ЛШ ги приметив дека се машини. Боаш ептен добро ја скоцкал екипата, играат одличен фудбал али Хулк не можам органски да го поднесам, најглупиот играч во последните 20 години во светот на фудбалот. Дани највеќе го поштувам, ѕвер е.[DOUBLEPOST=1410957576][/DOUBLEPOST]
Ланни си изигра ѕверска сезона.
Брат и Ранокија изигра ѕверска сезона ама направи неколку киксови од кои ми се повраќаше. Мене тоа ми е муабетот околу Кош, он е добар дефанзивец ама кога ќе усере усрано е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom