Светско првенство - Шпанија 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Старо/нов Светски владетел?

• САД без дрим тимот

Гласови: 37 62,7%
  • Шпанија

Гласови: 12 20,3%
  • Франција

Гласови: 3 5,1%
  • Аргентина

Гласови: 1 1,7%
  • Литванија

Гласови: 2 3,4%
  • Бразил

Гласови: 0 0,0%
  • Словенија

Гласови: 4 6,8%

• Вкупно гласачи
    59
  • Гласањето е завршено на .
Го немаат Симоновски србиве
proxy.php

Мамо мамо дај да го фрлам шпоретот у кош,ебате работа.

toa e sepak maksimumot na ovaa generacija, mislam deka ni spanija nemase da im parira, epten me razocaraa so francuzite, dobri se na hartija, plus domakini ali trenerot uzasno go koristese potencijalot na taa generacija i to je to.
amerikancive se mnogu jaki jasno bese toa, se nadevav na nekakva neizvesnost vaka ke pustam serija nekoja nema rezon da se gleda veke, cestitki za onie koi navivaa za amerika i onie sto navivaat za srbija, ova ipak e golem uspeh za niv.

Мислам дека нема смисла ова бушење да се гледа понатаму,одам да си гледам некоја сериичка,сепак во УСА во некои квартови играат кошарка многу повеќе луѓе отколку Србија што има жители

Ако ништо друго сеа можат да се пофалат дека воделе против Америка.

Океј е брат, не мора на секој поен да ги спомињаш и Харден и Казнс, секако нема да ми/ни го смениш мислењето за нив. Секако нема ни еден или неколку меча да ми го сменат мислењето за нив. После ова пак ќе се вратат на старото, Казнс ќе прави тепачки на секоја утакмица, а Харден ќе има 5/105 шут и притоа 50 поени примени од човекот што го чува. И така...
45+% шут од поле има Харден, како Коби во најдобри години.. Казнс дете е ментално ама нема врска то со талент.. курац си игра со Радуљица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom