Толстој
екс Бомбастичен
Begin Again
одлично, одлично, се почесто гледам убави филмови од 2014, а со оглед на тоа што имам огромен број на филмови кои плачат за гледање, осеќам ќе давам убави оценки![]()
calvary го погледна ли? Прејак филм!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Begin Again
одлично, одлично, се почесто гледам убави филмови од 2014, а со оглед на тоа што имам огромен број на филмови кои плачат за гледање, осеќам ќе давам убави оценки![]()
Шо е прејакото у Calvary?calvary го погледна ли? Прејак филм!
Не е до Парадизо дека ти е омилен филм,не го поднесуеш Америчка убаина...Да не се расправаме сега...
Џабе е да се образложува и да се прави брејкдаун на American Beauty, од 99та досеа доволно е дисекциран има удрено темели, поставено нови стандарди, со што се има искачено на врвот на филмската индустрија.За вкусови не се замерува,но од оригинално сценарио,режија,глума,драма,музика и се останото American Garbage нема маана.
Ме занима која е причината,приказната ти е turn off?
Кај беше ти кога се карав со цел форум?За вкусови не се замерува,но од оригинално сценарио,режија,глума,драма,музика и се останото American Garbage нема маана.
Ме занима која е причината,приказната ти е turn off?
На пример?Џабе е да се образложува и да се прави брејкдаун на American Beauty, од 99та досеа доволно е дисекциран има удрено темели, поставено нови стандарди, со што се има искачено на врвот на филмската индустрија.
Важи за еден од најдобрите и неприкосновени драми создадени досеа.
Прво ти ми ги остај забелешките кои ги имаш околу филмов.[DOUBLEPOST=1410717012][/DOUBLEPOST]Донекаде дури и банално ми е да иам стојалиште на некаков бранител на филмов. Ама ај.Кај беше ти кога се карав со цел форум?
Не можам сега да разглабам, во главно беше јака филмска година и ме испизде тоа што овој филм победи златни филмови на Оскарите. Детали имам заборавено зошто се трудам да го избришам филмот од меморијата. Засега успешно, освен сцената кога Кевин Спејси мастурбираше под туш, тоа за жал не ми се брише.[DOUBLEPOST=1410716823][/DOUBLEPOST]
На пример?
И според кого?
Да, ми се чини прв на форумот (бар по тоа што прв напишав коментар за него)calvary го погледна ли? Прејак филм!
Да се надоврзам на дискусијата околу American Beauty.Значи нит го сакам,нит го мразам филмов,ама мислам дека вистинска кражба е да добие оскар за најдобар филм пред Fight Club,The Green Mile,The Sixts sense,The Matrix,Eyes Wide Shut.Едноставно не смееше да добие оскар за најдобар филм во ваква конкуренција.