Manga
Golem alat
- Член од
- 21 април 2006
- Мислења
- 7.753
- Поени од реакции
- 5.011
Не е до Парадизо дека ти е омилен филм,не го поднесуеш Америчка убаина...Да не се расправаме сега...
Не е до Парадизо дека ти е омилен филм,не го поднесуеш Америчка убаина...Да не се расправаме сега...
Џабе е да се образложува и да се прави брејкдаун на American Beauty, од 99та досеа доволно е дисекциран има удрено темели, поставено нови стандарди, со што се има искачено на врвот на филмската индустрија.За вкусови не се замерува,но од оригинално сценарио,режија,глума,драма,музика и се останото American Garbage нема маана.
Ме занима која е причината,приказната ти е turn off?
Кај беше ти кога се карав со цел форум?За вкусови не се замерува,но од оригинално сценарио,режија,глума,драма,музика и се останото American Garbage нема маана.
Ме занима која е причината,приказната ти е turn off?
На пример?Џабе е да се образложува и да се прави брејкдаун на American Beauty, од 99та досеа доволно е дисекциран има удрено темели, поставено нови стандарди, со што се има искачено на врвот на филмската индустрија.
Важи за еден од најдобрите и неприкосновени драми создадени досеа.
Прво ти ми ги остај забелешките кои ги имаш околу филмов.[DOUBLEPOST=1410717012][/DOUBLEPOST]Донекаде дури и банално ми е да иам стојалиште на некаков бранител на филмов. Ама ај.Кај беше ти кога се карав со цел форум?
Не можам сега да разглабам, во главно беше јака филмска година и ме испизде тоа што овој филм победи златни филмови на Оскарите. Детали имам заборавено зошто се трудам да го избришам филмот од меморијата. Засега успешно, освен сцената кога Кевин Спејси мастурбираше под туш, тоа за жал не ми се брише.[DOUBLEPOST=1410716823][/DOUBLEPOST]
На пример?
И според кого?
Да, ми се чини прв на форумот (бар по тоа што прв напишав коментар за него) Ме бендисаcalvary го погледна ли? Прејак филм!
да де, по тебе и ја го гледав. Одличен еДа, ми се чини прв на форумот (бар по тоа што прв напишав коментар за него) Ме бендиса
што е толку посебен?Следната реченица ќе биде како од Интернет Експлорер да ја пишувам, ама сега имам време, па гледам се шо промашив периодов...
X-Men новиот е ФИЛ-МИШ-ТЕ!!!
Ио, ќе го гледам Cinema добро добро...