Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кој геј испадна Јанузај...сите играат да му наместат на Фалкао, а кога имаше овај добра шанса за тоа солира...

Ок да дадеше гол ама вака.. ја отера на јунајтед роад преку стадион

Каков кавер за на фб, ама ќе почекам да не испадне уште некоја јака слика.
BxgZwGwIUAA-jnW.png:large

На терен со играчиве што ги имаме, би требало да има течна игра, со многу пасови.

Очекувам Ерера да блесне на мечов.

:rolleyes:

2 асистенции и гол. Не за џабе дрес си порачав.

Него што е работава со Ди Марија, веќе втора утакмица седнува на газ од замор ваљда?
Дај кога водиме 2-0,3-0 нека го вади околу 60-та минута.

Она што го зборев со одбраната, пак исплива на површина у второ.Индивидуално сите играат одлично, али кога треба да се бранат како целина, делуваат лошо.

За Јанузај ке ве пукам, РВП цела утакмица ја себичи, на Јанузај за еден шут му се налутивте.

Него, зашто никој не пријави дека Блинд има инсталирано топ во левата нога?

Задоволен све на све, али има многу работа кај одбраната.

Мене Блинд ме освои на утакмицава, мислам дека Ван Гал ќе избруси дијамант од него. Може да се покаже како најисплатливо засилување од сите (y)

Cleverley: I'm happy to leave 'negative' United
“I am happy to get away from some of the negativity that surrounded me at Manchester United.
“If any footballer gets a bit of stick off their own fans they are going to be hurt, but it has made me strong as a character.
"For as long as United aren't winning trophies, players will get criticised, I’m fully aware of that.
“I’ve still got a league title and 13 England caps. You don’t turn into a bad player just because someone says it on Twitter.
“Football is a game of opinions, you can’t please everyone and the main opinion for me is the manager I am playing under. If you can please the fans at the same time that is a good season.
“I’d say I’m motivated to prove a few people wrong and hopefully that does increase my performances.
“If I’m honest I don’t think I’d play for the club again.
“The manager made it clear I was not going to play every week at United. I’ve got away from the negativity of that and I’m now onto a new challenge which I can’t wait to get stuck into." [ManchesterEveningNews]

дајте некоја страна, што постираат HQ/HD слики за на позадина, имаше една многу јака ама претстанаа да ставаат слики откако освоивме ПЛ :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom