Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Переира следен да се пробие во прв тим (y) Добро изгледаше против МК Донс

Формацијата
dijamant-suncokretovo-ulje-1l-srb-me-mk_12642.png.axd

абе баталете формации глупости тоа само на хартија, ќе видиме на терен како ќе биде. Переира на клупа? Јас па мислев го изгубивме идентитетот со младите играчи со трошењево :(

На терен со играчиве што ги имаме, би требало да има течна игра, со многу пасови.

Очекувам Ерера да блесне на мечов.[DOUBLEPOST=1410704342][/DOUBLEPOST]Рохо го пишал со мала.

DS4aiPO.jpg

За очекување беше :D Холандиска школа, тотал фудбалот од дијамантот излезе. Буши ајде :icon_mrgr:

Кај беше она постот за Ace Stream како да се подеси и колку требаше да имам минимална брзина да можам да гледам на HD?

Лaни Анхел вo Реaл јa игрaше клучнaтa пoзицијa, нa клучните мечеви, вo срединaтa игрaa Мoдрич и Чaби, сo тoa штo Ди Мaријa дoби слoбoдa oд Анчелoти дa игрa нештo сличнo нa 10кa. Нештo шo oвoјмaксимaлнo гo искoристи.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Кај беше она постот за Ace Stream како да се подеси и колку требаше да имам минимална брзина да можам да гледам на HD?
Dude, држи сопкаст не се мачи со Ace Stream.
sop://broker.sopcast.com:3912/252550

Fala kurcu posle 2 nedeli fudbal ke gledame.

Rafael posle mesec dena prva utakmica, Evans kako igrase poslednive utakmici....Rodzo prva u Engleska i Bleket +1. Ke bide zabava vo odbrana denes izgleda pak :D

6-2 конечен. Ди Марија, Херера, Руни х2, ван Перси и Фалкао

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom