Фан Клуб: Интер

И така, кој фати фати... следната 0-2 гола.
А синоќа си ја мислев 7+, си викам сега ако не ја направат, до крај нема сигурно. И така ме мрзеше да одам до кладилница и сега ќе чекаме другата година пак да играме со Сасуоло.

За Кова не треба да се трошат зборови, најпаметен трансфер на Морати во последниве години. Како што спомна и лупхол, изненадувачки е како се развива во ваква средина каде што талентите со гаранција пропаѓаат.

Сепак, сасуоло не е мерило за Интер оваа сезона, се под 3то место е повторно разочарување иако според мене не очекувам да бидеме во топ 3.

За Кова не треба да се трошат зборови, најпаметен трансфер на Морати во последниве години.
Среќа што Бранка две години не можеше да го убеди Паулињо па го земаа Кова од што мораа да земат некого во последен момент.

Среќа што Бранка две години не можеше да го убеди Паулињо па го земаа Кова од што мораа да земат некого во последен момент.
И среќа што Мамич е газда на Динамо и одма се затвори трансферот, да се тегнеа уште 2 недели сигурно немаше да го земеме.

Сепак, сасуоло не е мерило за Интер оваа сезона, се под 3то место е повторно разочарување иако според мене не очекувам да бидеме во топ 3.
Зошто 3 место не е достижно?

Фиорентина и Наполи изгубиле на домашен терен од екипи од рангот на Сасуоло...

Мацари: "Ако мојата скршеница на раката ни носи вакви моменти, ќе ја скршам и другата"

Тешка ли е копачов бе

Барди со одбранет пенал за Киево против Наполи, и без примен гол. Дечкото ќе си гази, најперспективен голман од тие што излегоа од нашата школа.

Е некој малер ме фатило, треба да идам на баење мртви му ебам. До 5 немав струја. У све да им ебам на тие ЕВН, што не гасат коа играме 0-0 со Торино, крвта у пичка да им ја ебам (нова пцовка, вчера ја слушнав, топ е)

Ако разбере некој кога ќе има реприза на арените, нека пише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom