Колку сме глупи како народ?

• Креатор на темата Креатор на темата DBack
  • Време на започнување Време на започнување
многу често сум размислувал на таа тема... сум разговарал со странци исто на темава. и кај нив има многу тапа луге ,неписмени,глупи необразовани итн, не сме дното. секаде има секакви. тоа е бар и мое мислење.

Не е убаво такво мислење да имаш за себе си, ќе оболиш некој ден од мисли.
Не е мое мислење туку еве земам пример од твоето мислење, а според твоето мислење сум глупа и да не те повторувам

Жалам искрено.
Нема потреба да жалиш доволно добро знам каков може да биде животот кога потекнуваш од мешано семејство. Никаде не припаѓаш, дискриминиран си и од двете страни, те вреѓаат, буквално си странец иако во суштина и не си но сепак и покрај сето тоа за секој еден збор те боли и тоа дупло. Но како и да е убаво да спиеш.

Недоволно. Може и повеќе. Имаме потенцијал за уште повеќе. Треба само да помине уште малку време. Кој сватил дека треба да си најде резервна држава, сватил. Кој не, јака му душа.

Прво треба да се одреди единица мерка за глупавост па според тоа да одредиме колку сме глупави од еден до безконечно...

Очајни сме за избалансиран систем затоа се прават глупи работи

многу сме глупи ама уште поглупи не водат, ете затоа сме глупи

Најглупо е кога глупите ќе почнат да се жалат дека сме глупи, како народ.

timthumb.php

bilbord-620x476.jpg

Отвори го срцето

Животот е мојот филм

Почитувај ги правилата , почитувај го животот

Истражи ја Македонија 1

Истражи ја Македонија 2

Знаењето е сила , знаењето е моќ

Избери живот - имаш право на избор

Трето дете

Ти си Македонија

Осмели се - направи го првиот чекор

Одбиј работа на црно

Ослободи го срцето

Вложи во своето образование

Инвестирај во Македонија

Безбедни матурски и полуматурски прослави

Стоп за семејното насилство

Сурфај безбедно

Итн , итн ..... (има уште едно 100)

Кој паметен народ има потреба од толку кампањи? Сложни сме дека народот во Македонија е глупав, ете една по една глупост со кампања ни се лечи.

Наскоро ............... КАМПАЊААА: НЕ БИДИ ГЛУП.

Иии сите лечени од глупостаа.

Ме изнасмеа - М-1
-----------------------------------камо да сум сам, ќе цвета државава, само многу вакви имаме баш во врвот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom