Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Крајниот план:
Breaking-Bad-money-bed.jpg

ама почнувам да мислам дека PC го праат нешо појќе од консолите, па и next-gen. Мислам дека GTA V е masterpiece на R* и работат на играта од 2011.
И богами не се толку алчни као EA. R* барем не ги тера играчите на GTA Online да купуваат DLC. Сите апдејти и DLC са FREE.
Во 2009-та почнаа со дивелопмент на 5ката :)
Не сфаќам зошто ве буни фактот што „се е за парите“? За компири ли да прават?
Па сите прават за парите, но некои по неприметливо. И EA и Rockstar Games и Убисофт и Valve прават за пари... Али затоа генерално при гејмерите најомразена компанија е ЕА.... А си слушнал ли лош збор за Valve? :) Тие да не збориме колку пари праат со dota 2 / cs:go со workshop-от и трансакциите.

. А си слушнал ли лош збор за Valve? :) Тие да не збориме колку пари праат со dota 2 / cs:go со workshop-от и трансакциите.
"Valve, The company who realized it's way easier to sell other people's games, than create their own..." - Honest Trailer за Team Fortress 2[DOUBLEPOST=1410554635][/DOUBLEPOST]Незнам ова имате ли го гледано.

Последно уредено:
GTA 5 Official Trailer Song/Music - "Sleepwalking…: http://youtu.be/pt3PcA4UvPA
уживајте како и дае pc најдобра ќе биде без разлика што искочува 4 месеци покасно од сеа и не им е до парите сакаат да направат нешто што ќе се памети :-)

GTA 5 Official Trailer Song/Music - "Sleepwalking…: http://youtu.be/pt3PcA4UvPA
уживајте како и дае pc најдобра ќе биде без разлика што искочува 4 месеци покасно од сеа и не им е до парите сакаат да направат нешто што ќе се памети :)
Незнам, мене повише ми се свиѓа From Nowhere од Dan Croll. Онаа на next-gen trailer. http://youtu.be/nULrKeH72GU
Или Skeletons од Stevie Wonder.
R* знаат да одберат песни за трејлер.

We're glad to see so many of you are excited for the upcoming release of the new versions of GTAV and we look forward to sharing more details with you soon. We are also incredibly excited to be bringing GTAV to the PC, but the game requires a little more development time in order to ensure that it is as amazing and polished as possible. Please do stay tuned as we reveal new features and information about all the new versions in the weeks ahead.

Директива од Рокстар.

Жими меѓуножниов бара уште средување, али ај, нека биде тоа. Бар кажаа нешто.

Последно уредено:
Еј, боље да ја добиеме така средена, оптимизирана, него да испадне крш (као IV) па после апдејти и све.
"Better late than never" и "Good things come to those who wait"
ама и "things may come to those who wait, but only things left by those who hustle" - Lincoln

Еј, боље да ја добиеме така средена, оптимизирана, него да испадне крш (као IV) па после апдејти и све.
"Better late than never" и "Good things come to those who wait"
ама и "things may come to those who wait, but only things left by those who hustle" - Lincoln
Зошто мислиш дека ја одложуваат за да ја средат префектно за PC?

Стварно незнам зашо Америка нема ваква реклама.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom