Кога бев мал/а си имам нејдено...

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
У 3-4 одделение на одмор у Претор најдов буквално на улица вакво телефонче.Штета неможев пуњач да најдам пошо у цела факинг Македонија не се продаваше телефонот.Па ја цркнав батеријата за 3-4 месеци пунејќи го на голи жици со рандом пуњач.:(

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ја бев благајник у калс а кога завршив 4та средно не ги предадов парите на класната што се собираа(38 х 200 денари) за кречење училница и подновување инвентеар ама затоа отидов во бинго па на томбола и флипери ги спичкав сите.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Најдов ваков телефон.

Дома имавме уште еден постар и требаше да излезам, да се најдам со татко ми, и двата телефони да ги замениме во една мобилара, да се доплати нешто и да земам нов.
По пат го изгубив. :facepalm:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ја бев благајник у калс а кога завршив 4та средно не ги предадов парите на класната што се собираа(38 х 200 денари) за кречење училница и подновување инвентеар ама затоа отидов во бинго па на томбола и флипери ги спичкав сите.
Ne se racuna ova, ne si gi nasol parite !

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ne se racuna ova, ne si gi nasol parite !
Ретко сум наоѓал,повеќе неповратно сум си позајмувал.

Еднаш само си имам најдено мобилен кај нас дома од некои гости што биле на слава ама паднат меѓу креветот и страничниот потпирач.
Со парите од мобилниот на еден викенд си праев турнеја до Охрид на пастрмка.

Член од
31 јули 2014
Мислења
321
Поени од реакции
314
Клуч за автомобил и кога отидов на паркингот на собранието (во Неготино) го пробав на сите автомобили и на половина им ги отворив гепеците :D.
А што не си го стави в газз може и тебе ке те отвореше

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Кога бев во шесто оделение, со еден другар талкавме по брегот на Преспанското езеро. И најдовме рачна бомба, заостаната од Втората светска војна.
Што се вели, со сиот детски памет, ја земавме и однесовме во милиција.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
А што не си го стави в газз може и тебе ке те отвореше
Да знам кога ќе доаѓам кај тебе, да си земам куч. Само кажи ми, каква брава користиш одзади?

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Кога бев мал, што и да најдев на земјата, ми беше интересно да си играм со него, макар да е 5цм. телче или камен со некаква интересна форма...Еххх деЦтво...

Dimitar :)

SA-MP lover
Член од
29 јануари 2015
Мислења
160
Поени од реакции
33
Телефон нокија , без камера.
Уште го чувам

Kajgana Shop

На врв Bottom