- Член од
- 5 септември 2014
- Мислења
- 109
- Поени од реакции
- 209
интересен чоек си многу, ти ме праша зошто едноставно не се лечат јас ти одговорив, ако не сваќаш еве и дефиниција проста,И што врска има погоре напишаново со генетската предодреденост кон хомосексуализам?...
A sexual orientation is not a disease. Attempting to cure homosexuality is like trying to cure having red hair. One can mask having red hair with dye and one can mask homosexuality by acting straight, but one does not cure homosexuality or red hair[DOUBLEPOST=1410228472][/DOUBLEPOST]
Sexual brain organization is dependent on sex hormone and neurotransmitter levels occurring during critical developmental periods. The higher the androgen levels during brain organization, caused by genetic and/or environmental factors........
Ај пак?
„Ултра виолетова радијација„!?
Сега, треба да ми текне дека таа радијација е причината за нечија хомосексуалност?
Не е?
Туку, наследена е „..од некој член од фамилијата...„? А тој член, од кого ја наследил таа маана? Од некој друг член на фамилијата?
Чо‘ек, а ј биди посериозен: ем се фалиш што студураш, ем не даваш саглам одговор на поставеново прашање и после Бог ти бил крив и те нервирал...
П.С.
Види што пишува под мојот аватар...
Acquired (or somatic) mutations occur in the DNA of individual cells at some time during a person’s life. These changes can be caused by environmental factors such as ultraviolet radiation from the sun, or can occur if a mistake is made as DNA copies itself during cell division
ако сакаш поќе да разбериш како одат тие работи наместо да читаш бајки читни нешто овде https://www.thieme-connect.com/products/ejournals/abstract/10.1055/s-0029-1211110
Последно уредено: