На твое посебно незадоволство а на мое екстремно задоволство ти си човек кој никогаш во животот нема отворено Библија,а искрено од дното на душата верувам дека не си ни видел како изгледа во живо освен сега на Google да искуцаш да видиш и тоа ми дава огромна димензија на радост за да те демантирам.
Уште една работа,научи ти и сите атеисти,педери,курви,писмени и неписмени на овој форум,кога мене ми реплицираш за нешто мора добро да проучиш што пишувам и што сакам да кажам со тоа што ќе го напишам,како во постот кој го пишувам моментално така и во тие што ги имам напишано.Не затоа што ми е тешко да се цитирам сам себеси како тебе би ти објаснил нешто туку затоа што се ставаш самиот во инфериорна состојба.
Друго,тие што биле убиени тогаш, кога ќе дојде Судниот ден ќе го наследат Вечниот живот и сите убавини и задоволства кои он ги пружа а тебе ти се за милион и 200 пати скратени во животот кој сега го живееш.Да бидам појасен,душата на секое дете и бебе оди во рајот и наследува Вечен живот затоа што нема апсолутно никаков грев и престап направено.Божјата волја е нешто кое човекот неможе да го разбере но може делумно да ја перцепцира благодарение на Библијата,односно нивните родители требало само да живееле онака како Бог заповедал за и они со нивните деца да наследат Вечен живот и да бидат засекогаш во вечноста заедно,и со децата и со Бог лично и персонално.Така да јас не ти се лутам воопшто,бидејќи да го знаеше ова што го напишав немаше да пишеш такви небулози.ОНИ СЕ СПАСЕНИ.. ТИ ГЛЕДАЈ ЗА СЕБЕ.. ЗАПРАШАЈ СЕ НА ТОЈ ДЕН ТИ,ТВОИТЕ РОДИТЕЛИ,ПРИЈАТЕЛИ,РОДНИНИ И НИЕ ДРУГИТЕ ШТО ЌЕ НАСЛЕДИМЕ.. ВЕЧНА СМРТ ИЛИ ВЕЧНА ЖИВОТ,ТОА Е ПРАШАЊЕТО ШТО ТРЕБА ДА ТЕ ЗАСЕГА.