Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурен си дека си играат кур ташак? Мене ми изгледаат многу нервозно и мотивирано, се гледа дека се трудат да победат колку што може повеќе.
Искрено да,гледај како лесно си комбинираат,де по земја де со високи дупли пасови.Значи јасно е дека се мотивирани,али мислам дека можат кога сакаат да ни дадат гол.Среќа што Пачовски фати нешто,инаку до сеа 5 комада ќе имавмо примено.

Останувам на мојот став дека треба да се концентрираме на Луксембург. Евентуално Белорусија, се друго ќе биде мачно и за фудбалерите и за нас.

Луксембург води на полувреме против Белорисуја, Словачка води кај Украина на гости. Кур да ми јадат, ни се местат другите резултати у оние циклуси у кои сме најмизерни. Да тибам ксметот.

Последно место, here we come! :vozbud:

Што е крив Спировски што нема ниеден играч да му се отвори кога топката е кај него?

Цуцули... Брукална... Нападот ни е подобар од одбраната, а ваква Шпанија во дуел со репрезентација од високи рамки има да губи со 2 разлика.

Теренот не чини, инаку досега Касиљас ќе плачеше...
Него кога ќе размислам, комплекси си имаат набиено Шпанскиве голмани од нас :LOL:

Што е крив Спировски што нема ниеден играч да му се отвори кога топката е кај него?
Не бе и реално да збораме цело време си патка, не доволно се движи.
А то шо е единствен среден играч треба да се запраша селекторот.

Со Цуцули и Спировски ова е максимумот ако не е Пачовски ќе беше 6-1 прво.
Дебакл колку простор и како лесно ни ја минат средината, Силва си прима топка пред последна линија и простор колку сакаш, за него е тоа пола гол.

Штета што фудбалов ни е ваков мизерен каков што ни е годиниве. Инаку, ваков пенал, да ти дојде Шпанија во најразмонтираниот состав во последните 10 години и да не го тепаш е грев. Нешто што стори Албанија со Португалија вчера, ал то је то - С. Катанец.
И, Македонија играше 0-0 со Португалија, ама со 90 минути бункер и едвај сврзани 3 акции исто како и Албанија вчера коишто за среќа ја искористија и единствената полушанса иако цел натпревар не мрднаа од половина, но тоа е среќата која на крај се помни.

Нека не се занесува со Трајковски у средина, се губи дечкото, не му е тоа позиција, стај уште еден ДМФ до Спиро и чао.
Демири е супер не знам што кур не го игра.

Трајковски нека излезе, Демири место него. Барем ќе има некој стварно што игра во средина.

Ок, го смени Алијоски, значи Цуцули ќе игра лево, Шиков-Мојсов централно, Ристовски лево. Смени формација бе.

Tрајковски позерот од Драчево и Мојсов никад не сум ги можел, нема ни да ги можам.
Да се е*ат у гз и двајцата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom