Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
прашање за тија поупутени сс дешаваѓа у клуб, данска у обложувалницу гледам га костовски уплаќа како по навику и една фаца сс њега, Петре Виларов (Џордан) влече се сс њега, да не га враќамо случајно ???

Па ако дојде како маскота , зашто на кошаркара не личи.

Vilarov i kabel su u Kumanovo i su na gosti tuj sobirale su se za vikend svi bivsi kosarkasi i podobri drugari...nisto od vrakjanje :)

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

за кого ќе навивате?:)
Па пошто би било градско партиско дерби, од штаб што ќе кажев за тога ќе се навива :icon_lol:
Шалу се.
Убаво би било да имамо два клуба у прву лигу за толко голем град. Сала и за двата клуба би била пуна.

На сепаре ли сс тебе бесва?
Што бидна у суботу у лолипоп тој, куде кошаркари искочи некое гурање.. Да не ги се курчија некој на црнци или ? Btw: Ја сам нов на форум, поздрав до свите кумановски фанови :)

Што бидна у суботу у лолипоп тој, куде кошаркари искочи некое гурање.. Да не ги се курчија некој на црнци или ? Btw: Ја сам нов на форум, поздрав до свите кумановски фанови :)
Ако дојде овој до Михајловскога а ке дојде мамче ке ги се изнае*е на кондициони :D Има споменик нагоре сс 100% да га трчив...

Ај нек се проведев дечки по дискотеке има још до сезону :D него дајте некое инфо за турнир, ќе има ли, кд, сс кои екипе...

Какво проводување, плату зима за да трењира и да даде максимум за тим а не за пијанчење , имасмо ми такви а мислу дека још ги имамо у тим треба у корен да се исече таква појава . Почнале припреме они пијанчив , ке ги искочи тој на нос , а сезона е све поблиско , ке се види на турнир кој колко е спреман и колко озбиљно гу е сватија работу .
За да се остварив некои резултати треба да си порфесионалац а не алкохол и ноќан живот до сабајле, Јаневски после обврске у репрезентацију на два тренинга не досја не се ни јавија демек звезда ке иде на европско ама куде Игора нема тој на стазу горе две сабајлиња од 7 сабајле до 9 па после па на тренинг с,с екипу.Само дисциплина само такој се прави успех.

Зезамо се малце, треба да се оправив сви до едн, сс пиење по лолипоп сваку вечер ништо не правимо, сви ќе бидев Димчевски :D

Тија амери да ги е бивало да су биле професионалци ќе су играле Нба. Него таква ни е кафана лига... оно Гечевски на полувреме цигаре и жту рока па не овија :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom