Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Канада-160,5- одбојка мажи
Чешка-1 одбојка мажи у20
Возниацки- 1хен -4,5
Вилиамс- 2хен -5,5
За 100-ка

Од толку екипи у цел билтен ти за Harimau Muda B си се фатил..
1.5 имаше за 2ка, околу 1.65 или повеќе секако за 2&т2 сеуште сум на работа и не стигнав да си ги уплатам ниту JAKARTA nitu мудата 0-2 е 30та :свиркам:

Ризични ми се и двете мене.
Некако двете на плус мене ми изгледаат шо знам..

Пенг е заебана,до сега лесно излегуваше на крај со противничките,додека Вилијамс што знам,треба да тепа убедливо,не е ништо посебно Макарова.

Иначе од фудбалите за вечер

Австрија у21-1
Италија у21-1

Австријците ако сакаат да идат даље,мора да ги тепаат вечер раштиманите босанци.
Ист случај е и со жабарите,Србите се без попознатите имиња,дури 10 души почнувајќи од Настасиќ,па се до Марковиќ

Рамос дава во тек на натпревар против Македонија@6.5
Ако игра, за коефициентот вреди да се проба, ќе имаат многу корнери, прекини, зш да не.

Мислам дека Пенг е зицер за хендикеп, не вервам туку така лесно да изгуби Кинескињата која е како атомската мравка и враќа се и сешто..тешко ќе му биди на Возњачки според мене

Веќе почнува и новата сезона а гледам дека има сосема ок квоти за некои натпревари.

Сега за сега ќе издвојам:

Питсбург-Кливленд 1.35 коеф. а и ќе паѓа уште сигурно.
Ова у НФЛ квоти е и повеќе од добра квота.
Овдека има разлика у класи бидејќи Кливленд се едни од најлошите екипи у НФЛ.
Со други зборови ова ќе му дојде како во Премиер да играат Тотенхем против Барнли и 1.35 да има за Тотенхем, кога нормално би се очекувало 1.15 на пример.
Од 1999 до сега Кливленд има добиено само 1 почетен натпревар во лигата. Во последните 12 меѓусебни мечеви Питсбург има 10 победи.

Вака на прва како ок квоти ми стојат и:
Чикаго-Бафало 1 1.35
Мајами-Њу Ингланд 2 1.5
Њу Јорк Џетс-Оукленд 1 1.4
Далас-Сан Франциско 2 1.5
Денвер-Индијанаполис 1 1.3

Да ги играте овие 6 меча поделено на две ливчиња по 3 меча имате повеќе од 2 коеф. што би се рекло едно да влезе сте у каков таков ќар а со малце среќа може и двете да влезат.

Ауууууу малце патриотски ама ова мене ми изгледа како ептен добра квота, особено што Шпанците сигурно ќе играат поолабавено и со подмладен тим
Wt3iGN9.png

Случајно ги гледав квотите и ми падна во око ова.
Не ми се верува 3 гола разлика да изгубиме (иако можеме), колку и да ги хејтаме играчиве сигурно не сме на ниво на Андора и Малта.

Еве засилување за Шпанија со повредата на Коста ( :icon_lol: )
Ништо ваљда ќе падне квотата сега..ако не падне под 1.85 уште типов ми стои на пик, ма фак ит може уште од сега ќе го уплатам ако може :icon_mrgr:

Кои глупаци се овие двајца Спирс и Гонзалес(мешани парови) спасуваат 5 меч топки по ред од 9:4 до 9:9, и кога помислуваш дека ќе успеат да победат они утнуваат два лесни поени и губат титула.

Кои глупаци се овие двајца Спирс и Гонзалес(мешани парови) спасуваат 5 меч топки по ред од 9:4 do 9:9, и кога мислиш ќе тепаат успеваат да утнат два лесни поени и губат титула.
мешаните двојки ти се нешто како мечеви за атракција и се играат за разонода,немаат речиси никаква важност......другпат избегнувај да типуваш мешани парови

Ватерфорд Шелбурн
Ако е како што се кажува треба да оди и 2-2 3+, 3.15 коеф и ДП 3.3
Ама да го ебам ептен паблик бет стана да не испадни од 0-1 гол.

За вечер овие Лос Анџелес ми матат памет накај 5+,7+, вреди за 100/50 да се проба

бет365 зошто не отвара :tapp::mad:
Шелбурн гледам 0-1 скокнав, кога после 1 минута пак 0-0 :mad:
Едит еве пак 0-1 ако покажи пак 0-0 ќе го фрлам низ џамот.[DOUBLEPOST=1409948191][/DOUBLEPOST]Шелбурн одма под хитно давајте гол да оти ќе ви ебам мамата.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom