- Член од
- 12 мај 2014
- Мислења
- 236
- Поени од реакции
- 422
Каков whey protein да земам или воопшто некој протеин или суплемент на природна база( ако е можно)? Може препорака од поискусните вежбачи, цена, место на продажба и употреба?
Не е многу но доволни ти се 3-400мг.[DOUBLEPOST=1409859774][/DOUBLEPOST]600мг магнезиум,дали е многу за некој што е активен 6 дена во неделата(3 пати џит кун до,3 пати теретана) или малку ? и кога ен јадобро да се испијат тие 600мг ?
How to Take (recommended dosage, active amounts, other details)дали знае некој омега 3 која количина на EPA и DHA за што е препорачливо на пример знам повисоки дози се за депресија и анксиозност ме интересира оптимална количина дневна која е
Прашок или апчиња,што е подобро ? и дали би имал поголема корист од 600мг или исто ми се фаќа ?Не е многу но доволни ти се 3-400мг.[DOUBLEPOST=1409859774][/DOUBLEPOST]
Продавам N.O. Xplode од 450гр еден од најпознатите пре-воркаути кој го има пробано знае за што зборувам. Нов е некористен, неотпакуван. Го давам 1500ден последна цена, кој е заинтересиран нека пише ПП.
Прашок секогаш излегува поефтино да се земе, само гледај да е цитрат/хелиран.Прашок или апчиња,што е подобро ? и дали би имал поголема корист од 600мг или исто ми се фаќа ?
Го има некој пробано Разор 8? ми треба некој преворкаут за сила/издржливост + трчање.
Препорачајте.
Искрен одговор не од стилот другар зеде туку јас го имам пиено, а сум пиел неколку различни преворкаути и за овој можам да кажам само лоши зборови од 1-10 скалило, минус 10 толку од мене.Еден другар зема разор и е презадоволен само вика дека не е суплемент вика дека е ова веке хемија иначе ак си под 18 19 год не го препорачуваат.