Бодибилдинг суплементи

Член од
12 мај 2014
Мислења
236
Поени од реакции
422
Каков whey protein да земам или воопшто некој протеин или суплемент на природна база( ако е можно)? Може препорака од поискусните вежбачи, цена, место на продажба и употреба?:)

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
600мг магнезиум,дали е многу за некој што е активен 6 дена во неделата(3 пати џит кун до,3 пати теретана) или малку ? и кога ен јадобро да се испијат тие 600мг ?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
600мг магнезиум,дали е многу за некој што е активен 6 дена во неделата(3 пати џит кун до,3 пати теретана) или малку ? и кога ен јадобро да се испијат тие 600мг ?
Не е многу но доволни ти се 3-400мг.[DOUBLEPOST=1409859774][/DOUBLEPOST]

Продавам N.O. Xplode од 450гр еден од најпознатите пре-воркаути кој го има пробано знае за што зборувам. Нов е некористен, неотпакуван. Го давам 1500ден последна цена, кој е заинтересиран нека пише ПП.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
дали знае некој омега 3 која количина на EPA и DHA за што е препорачливо на пример знам повисоки дози се за депресија и анксиозност ме интересира оптимална количина дневна која е

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
дали знае некој омега 3 која количина на EPA и DHA за што е препорачливо на пример знам повисоки дози се за депресија и анксиозност ме интересира оптимална количина дневна која е
How to Take (recommended dosage, active amounts, other details)
Fish oil doses vary depending on the goal of supplementation. For general health, 250mg is the minimum dose. The American Heart Association recommends 1g daily. If the goal of supplementation is to reduce soreness, a 6g dose, spread over the course of a day, will be effective.

Since fish oil is a combination of two different fatty acids, these numbers reflect a combined total. Total eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA) consumption should come from a mix of real food and supplements. The more EPA and DHA is provided by the diet, the less supplementation is required.

Fish oil can be taken throughout the day. To minimize the "fish burp" taste, take fish oil with meals.

Pregnant women should increase their intake of DHA by at least 200mg a day, as long as there is no risk of elevated mercury levels.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Не е многу но доволни ти се 3-400мг.[DOUBLEPOST=1409859774][/DOUBLEPOST]

Продавам N.O. Xplode од 450гр еден од најпознатите пре-воркаути кој го има пробано знае за што зборувам. Нов е некористен, неотпакуван. Го давам 1500ден последна цена, кој е заинтересиран нека пише ПП.
Прашок или апчиња,што е подобро ? и дали би имал поголема корист од 600мг или исто ми се фаќа ?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Прашок или апчиња,што е подобро ? и дали би имал поголема корист од 600мг или исто ми се фаќа ?
Прашок секогаш излегува поефтино да се земе, само гледај да е цитрат/хелиран.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.604
Поени од реакции
13.302
Колку се битни таблетиве за цинк, магнезиум и други витамини што гледам ги препорачувате. Засега земам протеин+креатин, па колку ми е неопходно да почнам да земам и вакви, и препорачајте некоја комбинација доколку има на сите овие горенаведени витамини и минерали во едно, по можност достапно пакување.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Го има некој пробано Разор 8? ми треба некој преворкаут за сила/издржливост + трчање.

Препорачајте.

001

Член од
30 јули 2014
Мислења
52
Поени од реакции
2
Еден другар зема разор и е презадоволен само вика дека не е суплемент вика дека е ова веке хемија:icon_mrgr: иначе ак си под 18 19 год не го препорачуваат.

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Го има некој пробано Разор 8? ми треба некој преворкаут за сила/издржливост + трчање.

Препорачајте.
Еден другар зема разор и е презадоволен само вика дека не е суплемент вика дека е ова веке хемија:icon_mrgr: иначе ак си под 18 19 год не го препорачуваат.
Искрен одговор не од стилот другар зеде туку јас го имам пиено, а сум пиел неколку различни преворкаути и за овој можам да кажам само лоши зборови :) од 1-10 скалило, минус 10 толку од мене.
No Explode, Mutant Mayhem, Jack 3d (ali neznam noviot jas starata formula ja imam pieno), Horse Power, Animal Rage (universal) од овие бев стварно задоволен

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Разорот кај секое тело различно функционира.Кај некои “фаќа“,кај некои не.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
можно е ради креатинот, има во него а и плус ако си пиел па да не ти делува

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
мене supercharge ми се покажа топ.Некој период пиев и muscleprime ама не сум до тој степен задоволен како со другиов..

Kajgana Shop

На врв Bottom