US Open 2014 [25 август - 8 септември]

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои турнирот?

• Вкупно гласачи
    48
Статус
Затворена за нови мислења.
Димитров, Вавринка, тука се по ретардираност. :LOL:
Честитки за Нишикори, страшен тенис игра момакот.

Јапонец бе, шо сакаш. :D
Ладен као шприцер, штета што нема ни промил шанси во следниот меч...

Со Раонич го погодив 3-2, сеа го имав 3-1 да победи.
Страшен е, а кога го гледаш одвај 175-176 нема некоја градба, а феноменален е.

Пак коби педеров. :D
Секоја му чест ако ги тепа Новак или Енди после два маратонски меча во пет сета. Моја прогноза е дека ако земе сет против нив исто како да освоил 10 Слемови. :D
Не би ме чудело да предаде пред мечот.

Секоја му чест ако ги тепа Новак или Енди после два маратонски меча во пет сета. Моја прогноза е дека ако земе сет против нив исто како да освоил 10 Слемови. :D
Не би ме чудело да предаде пред мечот.
Нема шанса да предаде бе не заебавај и ти сеа, 1/2 финале на Грен Слем има. :D Поарно 6-0, 6-0, 6-0 да го избришат отколку воошто да не се појави. xD

Нема шанса да предаде бе не заебавај и ти сеа, 1/2 финале на Грен Слем има. :D Поарно 6-0, 6-0, 6-0 да го избришат отколку воошто да не се појави. xD
Од кај знаеш, ако не може физички да поднесе ќе предаде, боље тоа отколку кариерата да ја загрози. Сепак, мислам дека ќе одигра.

Од кај знаеш, ако не може физички да поднесе ќе предаде, боље тоа отколку кариерата да ја загрози. Сепак, мислам дека ќе одигра.
Шо знам јас не би попрво би испаднал да ме изрешетат отколку да предадам. :D И така и така е нефер спрема публиката, ама бар ќе пишува оти сум играл на 1/2 финале од Грен Слем. :D

Не дека е послаб резултатот, ама така не настапил, иако стигнал до таму. :D

Од прв сет у џеб, вересија.
Него и овој ружниот е неспособен.

Од прв сет у џеб, вересија.
Него и овој ружниот е неспособен.
Пошо и двајцата се ружни, за кого зборуваш? :D
Шала на страна, до сега гледаме добар тенис, али кога се во прашање сервисите..., WTA ниво. :D
Мареј ритернира фантастично и агресивно, а со тоа ги неутрализира слабостите што ги има во размените, па затоа полесно ги добива сервис гемовите на Новак отколку своите.
Ноле многу добро ја микса играта, а ова го прави откако соработува со Бекер, а нарочито од Вимблдон навака. (y)

Се посраа од брејкови бе, а и пошто спијам и гледам жими жими само тоа памтам. :D

После сетов одам да спијам во детската и праам аларм на саат време. После ќе гледам на телевизорот таму, ако уопште може да се виде нешто. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom