Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто за Украјна коефициентот е 3.60?..демек Турците се којзнае колку поквалитетни?..ми нема логика тука коефициентите..

Шо мислите за Чилич со Симон ,и Димитров со Монфлис?
Еј те смешав со Џонтра ради аватариве..

Турците се поквалитетни од Украинците.
За мене се освен нивна победа утре е изнендаување.

Зошто за Украјна коефициентот е 3.60?..демек Турците се којзнае колку поквалитетни?..ми нема логика тука коефициентите..

Марин и Жил во сите меѓусебни дуели до сега плус, така да утре ја играм плус да ја срушам традицијата... Григор некако ми делува постабилно но ќе мора да биде агресивен и да напаѓа т.е. што пократки поени да игра бидејќи Гаел е неуморлив и ќе гледа да го добие на мускули.. само да нема падови како против Давид кога го изгуби сетот со 0-6 што не мислев дека некогаш може тоа да му се случи на бугаринот. Инаку кец на милениумот е Каролина против Сара едноставно не е изводливо да изгуби.

Возниацки е за 150 милијарди утре, плус станови, куќи, згради, прозори, ролетни, WC шољи.
Бердих исто треба да тепа, Тием е млад и надежен, плус добро игра на турниров ама он е играч кој ги сака поспорите подлоги бидејќи му треба време да се намести на ударите, а Бердих е совршен играч за да му го одземе тоа време со своите рамни и брзи удари.

Димитров исто би го играл, подобар е и играчки и физички, плус одлично игра на турниров. Единствено необјаснива работа е оној пад во првиот сет против Гофан вчера, каде изгуби сет со 0. Но, изгледа беше сеуште заспан и недоволно спремен за да влезе во мечот. Монфилс нема изгубено сет до сеа, али противниците му беа смешка. Да, Гаске е смешка во моментов со оглед на тоа дека дојде неспремен на турниров и не се знаеше ни дали ќе игра. Го гледав Монфилс против Гонзалес, не можеше да диши во третиот сет, а којзнае што би било доколку мечот отиде во пет сета.
Мислам дека доста реално е сценарио Монфилс да го добие првиот сет па после да изгуби, кога веќе ќе се умори. Плус ја не би ставил голема пара на Монфилс бидејќи знае на брејк шанса да изведува глупости налик пируети, дроп шотови од позади трибини и слично...
Се на се трагично би било смешник како Монфилс да оди во 1/4 финале, и тоа преку играч кој има фантастична сезона зад себе.

И оние Хингис и Пенета треба да тепаат во двојки, фантастични се, Хингис доживува втора младост. :D

@Stefan-kobe Се сложувам за 95% од постот освен за Монфилс. Димитров според мене не е премногу психички стабилен и сметам дека ако Монфилс отиде у 1/4 финале не би ни биле изненадување а ни чудо :)

@Stefan-kobe да се пушти и Пенг денеска кец,одлична е на турниров без изгубен сет,и тоа играше против јаки противници.

Одбојки има денеска
Франција-Италија 2
Америка-Иран би требало да е кец,ама ебани се иранците,добро играат
и уште еден тенис што би требало да влезе
двете Серени во двојки се против Макарова и Веснина,би требало да иде на плус поени оваа

Ne znam kako sakas ali ja retko igram protiv mladite igraci osven ako ne sum ubeden deka ke izgubat. Bencic ja zdrobi jankovic u prethodnoto kolo... Sho znam, Peng ima dosta ramni udari I ako igra kako do sea treba da tepa ama I Bencic ne e nisto porazlicna. Zeni se ipak I se e moguce.

Sent from my Grand X In using Tapatalk

Не знам како онаа недокваканата Ерани стигна до овде,најслабата тенисерка што постои воопшто во светот,а кога ќе се сетам на нејзиниот сервис е тогаш станува трагикомично, не дека другите жени се нешто посебно ама оваа си ги дава балонки небаре на тренинг меч е

Бердих да тепа хендикеп сетови 1.5 ќе помине ли?

Гладир е повреден.

Крунич ја гледав против Квитова играше страшно, ја фатив да го земе прв сет на 6.80 коеф, вечер игра со Азаренка која долго време паузираше и не е ни на 70% од она што може да биде, ја гледав со јапонката Дои беше очобол, на бет365 за Крунич има 6 коеф, во спортлајф на 5.5 гема хендикеп е 2.05 коеф, според мене ова вреди да се изигра, мислам дека минимум ке губи сет тука Азаренка, а ако не и оди првиот сервис не и давам повеќе од 20% шанси за победа
ја фатив да го земе прв сет Крунич на 5 евра 4.33 коеф, ама џабе после ги сјебав се

ја фатив да го земе прв сет Крунич на 5 евра 4.33 коеф, ама џабе после ги сјебав се
Азаренка ако ја пројде Макарова многу ќе изгуби од Серена, онака ќе брои гемови на прстите од едната рака. Вчера на искуство ја тепаше Крунич...

Na 1-3 mislam deka uplativ, Azarenka i vcera trebase da gube, na 3:3 u tret set i serva na Azarenka pri 30:30 od net topkata zavrsi kaj Krunic i padna psihicki tuka . Daj boze Azarenka da ja pomine Makarova,easy bet ke imame na Wiliams. Za vecer edino sho analizira Domenikana T2 72.5 +

Attachments

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    9 KB · Прегледи: 16

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom