Малиов добар,како снајпериста е а и имаше добри пробиви.Се надевам ќе напредува во кариерата.А имаш видео од Нено,дечкото какви асистенции имаЗа овој Виктор ви зборев, уживајте. 1.90 има, 1998 е. А пратете ги и аситенциите на Нено, доктор![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Малиов добар,како снајпериста е а и имаше добри пробиви.Се надевам ќе напредува во кариерата.А имаш видео од Нено,дечкото какви асистенции имаЗа овој Виктор ви зборев, уживајте. 1.90 има, 1998 е. А пратете ги и аситенциите на Нено, доктор![]()
П.с. Одлични предиспозиции за 16 годишник, а и механиката на шутот му е добра.
хахаха овој е Лео, брат и на Моника со тебе што учеше?
Да да![]()
Не може, ќе се попали пола форум.Да пуштевте и линк од Моника ?![]()
Значи да се разбереме, на 8 натпревари има 31 тројка. Ова се феноменални бројки. Друго е што сите скатуираат, сите гледаат и практично секој следен противник на Македонија, после првиот натпревар со Норвешка знаат каков шутер е, а тој пак постигнуваше голем број на 3ки. Голема заслуга за тоа оди кај Нено, кој има IQ многу поголемо од нормалното, гарантирам за тоаВака во сениорски конкуренции мало морген дека ќе шутира. Од увек ми биле жива глупост овие правени клипови каде што се одбрани најдобрите моменти.
Ајде нека ми даде снимка некој од цел меч да го видиме како игра, а не само од тројките и влезовите. Јас како што видов во неколку наврати доста меко делува под кошот, т.е. не заградува како што треба, а топката сама му паѓа во рацете и тоа го оцениле како добар и битен момент.
Не хејтам, се гледа дека детето е ок, ама прерано е да се суди дека ќе стане нешто.
П.с. Одлични предиспозиции за 16 годишник, а и механиката на шутот му е добра.