Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене искрено не ми е јасно како фановиве на Јунајтед се задоволни со трансфер роков, еве конкретно кумановскиот ми брат видоку. Нелогично трошење и лупање суми на фудбалери, и пак непокриени во одбрана и средина...што знам, можда ми и мене алкохол испија памет..
Живели брат, да смо живи и здрави, ќе видимо у мај што што како, некако сам скептик, што знам..Кд тг, мораше да се деси овој.
Отиде си Велбек, донесе се Фалкао.
Отиде си Нани, донесе се Ди Мариа.
Отиде си Евра, донесе се Шо.
Отиде си Сколс, донесе се Ерера.
Керик повреден, али ете, Блинд како опција за средишњака.
Кажа си и куде нас у клуб, најбитан трансфер ке ни биде квалитетан средњак, ама мислу дека Блинда га земава ради тој што ке игра до Јануари/Мај средњак, после ке си га вратив назад.
Дадемо мнооооого паре, али па и много године наназад трошесмо по малко паре. Тија таленти што се надасва дека ке ги извадив од академију, не прераснава у играчи у кои што се очекуесва. Велбек, Клеверли.
Мораше да се купи квалитет по сваку цену, зашто још една година без ЛШ ке беше много лоша за клуб.
Па измешава квалитет (Фалкао, Ди Марија, Руни, Ван Перси, Мата) сс млади играчи(Шо, Јанузај, Рохо, Блинд, Де Геа, Рафаел).
Сга кд има поквалитетна средина без Флечера и ке се игра друга формација, не би требало одбрана да изгледа до толку аматерска.
Ке видимо.
Јес да не е ни малку лош напаѓач Велбек, ама 20 милиони евра?!Да го ебам.
Ти се мочам у фудбалот, му ебаа матер начисто, просечни играчи по 20милиони штом почнаа да вредат, тури му пепел.![]()
а ПЛ кога беше тиња а таму се рушеа рекорди за Буфони, Муфони тоа нема везе.
не, не навлагам во тоа дали вределе или не парите, поентата ми е не значи дека ако има криза во едната земја дека другите треба да сочувствуваат.Изгледа не вредело да се фрлаат толку пари на Буфон :/)))))))))))))))
Патем ќе биде интересно да се гледа Велбек во Арсенал... интересното ќе биде ако Венгер продолжи во наредните натпревари да го форсира Саного, што не би ме чудело
#ВонбраченСин
Почнаа да се тресат гзињата штом читам глупи коментари за глупи трансфери и играчи.
Најдобриот напад во историјата на фудбалот и лигава мочана штотуку се реализира. Следи порнич во траење од 9 месеци. <3