Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Плус ќе изгледа страшно во овој прилепениот дрес на Арсенал, вака набилдан ко Леброн Џејмс ќе е. Ој не се плаши од таков. Си има и Венгер свои математики.

mancester raspali so funti i pak ke se bori z titula najgolem luzer tuka e venger i arsenal ako se znae deka vo pl veke imame golema 5 so doagjajneto na arapite vo siti do lani liverpul bese zrtva na toa lani junajted a godinava moja procenka e deka toa ke e arsenal

Мене искрено не ми е јасно како фановиве на Јунајтед се задоволни со трансфер роков, еве конкретно кумановскиот ми брат видоку. Нелогично трошење и лупање суми на фудбалери, и пак непокриени во одбрана и средина...што знам, можда ми и мене алкохол испија памет..

Мене искрено не ми е јасно како фановиве на Јунајтед се задоволни со трансфер роков, еве конкретно кумановскиот ми брат видоку. Нелогично трошење и лупање суми на фудбалери, и пак непокриени во одбрана и средина...што знам, можда ми и мене алкохол испија памет..

Кд тг, мораше да се деси овој.
Отиде си Велбек, донесе се Фалкао.
Отиде си Нани, донесе се Ди Мариа.
Отиде си Евра, донесе се Шо.
Отиде си Сколс, донесе се Ерера.
Керик повреден, али ете, Блинд како опција за средишњака.

Кажа си и куде нас у клуб, најбитан трансфер ке ни биде квалитетан средњак, ама мислу дека Блинда га земава ради тој што ке игра до Јануари/Мај средњак, после ке си га вратив назад.

Дадемо мнооооого паре, али па и много године наназад трошесмо по малко паре. Тија таленти што се надасва дека ке ги извадив од академију, не прераснава у играчи у кои што се очекуесва. Велбек, Клеверли.
Мораше да се купи квалитет по сваку цену, зашто још една година без ЛШ ке беше много лоша за клуб.

Па измешава квалитет (Фалкао, Ди Марија, Руни, Ван Перси, Мата) сс млади играчи(Шо, Јанузај, Рохо, Блинд, Де Геа, Рафаел).

Сга кд има поквалитетна средина без Флечера и ке се игра друга формација, не би требало одбрана да изгледа до толку аматерска.

Ке видимо.

Кд тг, мораше да се деси овој.
Отиде си Велбек, донесе се Фалкао.
Отиде си Нани, донесе се Ди Мариа.
Отиде си Евра, донесе се Шо.
Отиде си Сколс, донесе се Ерера.
Керик повреден, али ете, Блинд како опција за средишњака.

Кажа си и куде нас у клуб, најбитан трансфер ке ни биде квалитетан средњак, ама мислу дека Блинда га земава ради тој што ке игра до Јануари/Мај средњак, после ке си га вратив назад.

Дадемо мнооооого паре, али па и много године наназад трошесмо по малко паре. Тија таленти што се надасва дека ке ги извадив од академију, не прераснава у играчи у кои што се очекуесва. Велбек, Клеверли.
Мораше да се купи квалитет по сваку цену, зашто још една година без ЛШ ке беше много лоша за клуб.

Па измешава квалитет (Фалкао, Ди Марија, Руни, Ван Перси, Мата) сс млади играчи(Шо, Јанузај, Рохо, Блинд, Де Геа, Рафаел).

Сга кд има поквалитетна средина без Флечера и ке се игра друга формација, не би требало одбрана да изгледа до толку аматерска.

Ке видимо.
Живели брат, да смо живи и здрави, ќе видимо у мај што што како, некако сам скептик, што знам..

Јес да не е ни малку лош напаѓач Велбек, ама 20 милиони евра?! o_O Да го ебам.

Ти се мочам у фудбалот, му ебаа матер начисто, просечни играчи по 20милиони штом почнаа да вредат, тури му пепел. :tapp:

Ти па, шо се 20 милиони евра, лани Иљармеди Реал го платија 32 милиони евра :icon_lol: Oтиде у неповрат фудбалов. Само Италијанските екипи уште се заглавени во 20тиот век со трансфериве :icon_lol:

Дрога барем си признава дека е до италијанскиве тимови. Еден серие а фан вчера викаше морало нешто да се стори, цениве да "издишеле" :pos: а ПЛ кога беше тиња а таму се рушеа рекорди за Буфони, Муфони тоа нема везе.

Последно уредено:
:pos: а ПЛ кога беше тиња а таму се рушеа рекорди за Буфони, Муфони тоа нема везе.

Изгледа не вредело да се фрлаат толку пари на Буфон, тапа голман... :/ :p

Патем ќе биде интересно да се гледа Велбек во Арсенал... смешното ќе биде ако Венгер продолжи во наредните натпревари да го форсира Саного, што не би ме чудело :icon_lol:

#ВонбраченСин

Изгледа не вредело да се фрлаат толку пари на Буфон :/ :))))))))))))))))

Патем ќе биде интересно да се гледа Велбек во Арсенал... интересното ќе биде ако Венгер продолжи во наредните натпревари да го форсира Саного, што не би ме чудело :icon_lol:

#ВонбраченСин
не, не навлагам во тоа дали вределе или не парите, поентата ми е не значи дека ако има криза во едната земја дека другите треба да сочувствуваат.

За тие што викаа дека Манчестер продавал скапо:

Danny Welbeck is only the 7th player that Man Utd have sold for £10m+. The others: Ronaldo, van Nistelrooy, Veron, Beckham, Mikel & Stam.

Ако Велбек го даде победничкиот гол против Сити наредното коло, верувам дека на сите нас (и за мене зборувам) одма ќе ни стане омилен играч и новиот Иан Рајт.

Почнаа да се тресат гзињата штом читам глупи коментари за глупи трансфери и играчи.
Најдобриот напад во историјата на фудбалот и лигава мочана штотуку се реализира. Следи порнич во траење од 9 месеци. <3

Почнаа да се тресат гзињата штом читам глупи коментари за глупи трансфери и играчи.
Најдобриот напад во историјата на фудбалот и лигава мочана штотуку се реализира. Следи порнич во траење од 9 месеци. <3

Било кои двајца од Руни, РвП и Радамел мислам дека нема да дадат повеќе голови од што дадоа Стариџ и Суарез минатата сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom