Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
,
@Ilumious
Само пренесувам твитер вести. Како и да е, моментално ги отфрлуваат сите шпекулации со Чича, така да ќе си остане ваш изгледа. ;)
каде пратиш вести? линк може ли..за моменталните трансфери мислам

Очигледно е дека нема карти да има за секој у Софија.
Е сеа мораме да имаме картичка мадридиста (Верувам дека може и со бејзик 30евра.)
Кој од вас има ваква карта, нека ме контактира, сакам да земам па ако има реферал линк или слично да добие на поен.

Бензема сам пред противнички гол

16.gif

Почнавме со Фалкао,па со Негредо...Утре ќе е Чичарито:facepalm:

И на крај ништо чудно Мијалков да остане сам...а ние да пцуеме уште 2-3 години.до дека Перез не добие инфаркт

Очигледно е дека нема карти да има за секој у Софија.
Е сеа мораме да имаме картичка мадридиста (Верувам дека може и со бејзик 30евра.)
Кој од вас има ваква карта, нека ме контактира, сакам да земам па ако има реферал линк или слично да добие на поен.

Ако земиш преку фб е 15 евра ама сепак ни тоа не ти гарантира дека ќе имаш секако карта, оти ако тие имаат 50 карти се на се а се 100 луѓе пријавени со картичка..

Уствари има празни локали накај Гостивар, нека земе 7-8, @iggo_s ќе донесе една од Амстердам да ги школуа и ете бизнис.

Koj da gi shkoluva be brat?? Samo nepismeni bugarki i romanki ima tuka, neka ne ve lazat po televiziite :D:D:D

p.s - ako dojde Falkao, na site clenovi od forumot ve castam po edna od prethodno spomenatite.

Последно уредено:
Koj da gi shkoluva be brat?? Samo nepismeni bugarki i romanki ima tuka, neka ne ve lazat po televiziite :D:D:D

Дај некоја Бугарка за да ни најде карти за Лудогорец! :vozbud:

p.s.

Falcao was AGAIN offered to Real Madrid, now with new contract details.

Абе не ме јеби човече :pos:

Како го замислувам ова:

tatrv.jpg

:coffee:

Изглеа го спремаат Фалкао за утре официјално као и увек кога некоја голема ѕвезда треба да потпише мора да биде 31 август на крај на денот....ете го на википедија во составот на Реал - му бараат бројче изгледа :)

Бензема сам пред противнички гол

16.gif
Ова беше буквално Торес кај нас. Буквално !

Ама стварно не ми е јасно зошто го хејтате Бензема кога еден од најдобрите стрелци у Европа е :)

Ова беше буквално Торес кај нас. Буквално !

Ама стварно не ми е јасно зошто го хејтате Бензема кога еден од најдобрите стрелци у Европа е :)
Не му ги спориме квалитетите на Безвеза само не иритира неговото незалагање на натпреварите едноставно знае дека му е обезбедено местото и си го лади. Дали ќе постигне гол или не него занима битно е да направи селфи после утакмици или пред.

Falkao na FB ja promeni lokacijata vo Madrid
Gotovo e :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom