Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Tottenham Hotspur have reached agreement with Montpellier to sign the defensive midfielder Benjamin Stambouli.

Еден од омилените играчи на FM :vozbud:

Земан беше коа Рома секое коло искачаше ГГ !? :D
8 играчи имаше наредено на центарот кои тргнуваа во пресинг на противникот уште на почетокот.

10520420_10203777001558635_3587499174472596792_n.jpg

Тачно. Ама ме глеаш дека сум тажен? Знаеш колку сум радосен што играме ЛШ? И колку уште порадосен сум што може у ноември да идам у Бугарија да си го гледам тимот како ми игра у ЛШ у живо? Да навивам на стадион дур омилените играчи ми учествуваат на најелитното натпреварување а ја сум таму позади нив? Да пеам You'll Never Walk Alone со неколку илјади фанови? Тоа чувство е незаменливо, ако некој тука мисли дека слипот на Џерард значеше катастрофа, ако успеам да се снајдам за карта, ќе му пратам слика овдека да види дека сум го доживеал најсреќниот момент у мојот живот. Ако потенцијално најсреќниот ден у мојот живот треба да ме напраи тажен за претходната сезона, не знам што кажам.
Демек можеш да го гледаш твојот омилен тим, а со тоа и да го доживееш најсреќниот момент во твојот живот само ако играат ЛШ? Па може и во ПЛ да ги гледаш и во Мики Маус куп. И Ливерпул беа во Скопје. Не отиде да ги гледаш а? :D

Мене па не ми е тоа тоа да ги гледам на некој бош стадион. Пак ќе ми фали нешто. Сакам на Олд Трафорд, а не во факинг Софија. :D

Затоа никој не отиде во Грција пред пола година?
Бош ви беше таму да ги глеате? :D

Демек можеш да го гледаш твојот омилен тим, а со тоа и да го доживееш најсреќниот момент во твојот живот само ако играат ЛШ? Па може и во ПЛ да ги гледаш и во Мики Маус куп. И Ливерпул беа во Скопје. Не отиде да ги гледаш а? :D

Мене па не ми е тоа тоа да ги гледам на некој бош стадион. Пак ќе ми фали нешто. Сакам на Олд Трафорд, а не во факинг Софија. :D

Можеби не навивал за ливерпул далечната 2010-та.
Сегашноста е битна.

Можеби не навивал за ливерпул далечната 2010-та.
Сегашноста е битна.

Тогаш за Челзи беше ама кога ФСГ го превземаа ЛФЦ во 2010 реши да навива за Ливерпул.
Од извори блиски до власта :)

Бев бе, како не бев. Ај да не идам ебате :D Само што едно е да гледаш утакмица на (тогаш) никаков терен, втора постава на Ливерпул, дрва од Работнички што не сврзуваат два паса, и не бев седнат со ниеден фан на Ливерпул околу мене, све тоа у квалификација за Лига Европа кај што Н'Гог игра како Меси. Групна фаза на Лига на Шампиони братче... у тоа више си дел од фановите на Ливерпул на трибините, си платил скупа карта, специјално си дошол за тоа, заедно навиваш, гори стадионот, цел свет го прати резултатот, сериозно натпреварување, The Champiooons!

Доста доста доста доста немој сеа на ова да мислам, треба да спијам вечер :D

Денес и утре имa ПЛ,дaј нештo зa тoa дa се пиши бaрем oвие 2 денa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom