Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Последен пат поголема сума на пари на женски тенис ...
Стосур ... 1:0 у сетови , 4:1 у тај брејк у трети сет, сервира со меч топка и губе од Канепи.
Не знам кој е поглуп, јас или овие шо ги уплаќам...[DOUBLEPOST=1409261865][/DOUBLEPOST]Последен пат поголема сума на пари на женски тенис ...
Стосур ... 1:0 у сетови , 4:1 у тај брејк у трети сет, сервира со меч топка и губе од Канепи.
Не знам кој е поглуп, јас или овие шо ги уплаќам...

Браво Кербер , браво курво !!!
Од 5:2 у втор сет и 40-0 на сопствен сервис успеа да загубе 5:7 . БРАВО !!!!

Повеќе ракет да не фанеш у раката !!

Трети ден по ред WTA лом ме праве !! Никад више женски тенис !! Ти ебам нестабилниот род !![DOUBLEPOST=1409343500][/DOUBLEPOST]И нормално на последниот тикет последна ја чекам Перуџа-Болоња 0-2 гола до 85 1:0 , 87 веќе 2:1 ...

Ти ебам дено глуп ти ебам ......

Последно уредено:
Ми скинаа мртвине 50 евра а имаа пар прилики за гол

iOFcase.png

Венус, Радванска и Иванович умрете комотно фаците да ви ги изнаебам 20 и кусур илјади ми отидоа на курви како вас. Ок, и Ферер да не го забораам, да го згази трамвај во Њу Јорк.

Венус, Радванска и Иванович умрете комотно фаците да ви ги изнаебам 20 и кусур илјади ми отидоа на курви како вас. Ок, и Ферер да не го забораам, да го згази трамвај во Њу Јорк.

Ако Дани ти куца тогаш тоа е тоа..

Прееска бев таму и види што ми напраи со тикетот погоре

Ако Дани ти куца тогаш тоа е тоа..

Прееска бев таму и види што ми напраи со тикетот погоре
Пер у Паланка сум, затоа ми се умира. Три дена сум тука 100 000 евра искоцкав се д аим ебам на жениве умрени. Дани да ми куцаше ќе идев по кеш сеа хаха

27zekuw.jpg

за инает го играв полсково психички пореметено гомно... среќа прва е па пишав поправно... инаку дебилот го играм секој меч и до сега само еднаш сум го погодил...

Да си исплачам уште од сега ...: Свиндон т1 и Мкдонс т1 ..... кур да ме утепа. Ако ми сипадне лсучајно ливчево, пљукајте ме ...

Да си исплачам уште од сега ...: Свиндон т1 и Мкдонс т1 ..... кур да ме утепа. Ако ми сипадне лсучајно ливчево, пљукајте ме ...
Па сам си крив што си ги играл МК Донс еднаш против некои Јунајтед дале 4 гола и мислиш секое коло со слаби екипи ќе играат ? Кроули Таун е ова не е заебанција..:icon_mrgr:

Па сам си крив што си ги играл МК Донс еднаш против некои Јунајтед дале 4 гола и мислиш секое коло со слаби екипи ќе играат ? Кроули Таун е ова не е заебанција..:icon_mrgr:

2-0 мкдонс у 92 ...пошо свиндон не ја дае ...нели ....абе У ПИЧКА ДА ИМ ЕБАМ СЕ ПОСПИСОК НА ЕНГЛЕЗИВЕ!!!!!!!!

Каков ебан ден.

Баерн и Челси ги пишав 2-ки на 2500 уплата, и примија гол со рака и си остана 1-1 до крај.
Јунајтед на 400 х-2.
Уште 2-3 ливчиња на по 200-300 денари.

Сите киксови ги погодив денес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom