- Член од
- 14 ноември 2008
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 856
не бе ти не си нормален :uvo:петко и станко -_- -_- -_- -_- -_- -_-
не бе ти не си нормален :uvo:петко и станко -_- -_- -_- -_- -_- -_-
Хотели на Широк Сокак се ЕПИНАЛ и МИЛЕНИУМ. Во Епинал нејќиш да одиш, тој ти е изгор скап.Aјде битолчани уклучете се одма... ми треба хотел мотел каде една вечер преспивање било 300 денара... ете нека биде и 500 каде можам да најдам... ми рекле имало некој мотел на широк сокак за 300 денара од ноќ... значи ми треба само спиење без никакви јадења и шо ти не знам... предлози, итен е случајот, ве молам партиципирајте вредно!
п.с. се прифаќа и некоја собичка еднокреветна ако некој издава некаде во центаро...
Eпинал знам оти е скапичко.. а за милениум незнам... фликс ми викал оти и тој бил скап отприлика 1200 биле... тоа е премногу за една вечер...Хотели на Широк Сокак се ЕПИНАЛ и МИЛЕНИУМ. Во Епинал нејќиш да одиш, тој ти е изгор скап.
А за Милениум викат дека било прифатливо, во смисол на сцена. Имам слушнато дека е до 500 ден., ама не ме држи за збор.
Пушти некој шо е БТ (јас не спаѓам во нив, знајш :baeh нека праша :smir:.
Ќе ти пуштам број на ПП, би требало да чини. Ако не, јави се на ИНФОРМАЦИИ, па јави се во хотелот, прашај. Не знам друго шо да ти кажам.Eпинал знам оти е скапичко.. а за милениум незнам... фликс ми викал оти и тој бил скап отприлика 1200 биле... тоа е премногу за една вечер...
другарче од работа ми кажал оти он често патувал и претстојувал во некој си мотел каде 300 денара била вечерта... е сеа не му текнува на името а ја го барам :nesum:
Aј пушти ќе видам ќе се снајдеме некако утре идам натака итно е ептен... ќе се снаоѓаме некако мора... хахахаЌе ти пуштам број на ПП, би требало да чини. Ако не, јави се на ИНФОРМАЦИИ, па јави се во хотелот, прашај. Не знам друго шо да ти кажам.
Незнам како се движи цената , ама од овие во центарот шо се, Де Ниро ти е најефтин.Aјде битолчани уклучете се одма... ми треба хотел мотел каде една вечер преспивање било 300 денара... ете нека биде и 500 каде можам да најдам... ми рекле имало некој мотел на широк сокак за 300 денара од ноќ... значи ми треба само спиење без никакви јадења и шо ти не знам... предлози, итен е случајот, ве молам партиципирајте вредно!
п.с. се прифаќа и некоја собичка еднокреветна ако некој издава некаде во центаро...
Боем мислам дека се викаше, кај железничката е. 600 денари вечер.Aјде битолчани уклучете се одма... ми треба хотел мотел каде една вечер преспивање било 300 денара... ете нека биде и 500 каде можам да најдам... ми рекле имало некој мотел на широк сокак за 300 денара од ноќ... значи ми треба само спиење без никакви јадења и шо ти не знам... предлози, итен е случајот, ве молам партиципирајте вредно!
а како се вика?Боем мислам дека се викаше, кај железничката е. 600 денари вечер.
Има да едно на широк сокак, ама не сум сигурна дека е толку евтино.
Епа не знам како се вика, како пансион нешто е, ама ти кажвам, скапо е на широк сокак. Прашај во Боем, ако сеуште издават соби и не ти е далеку од центарот ич. 10 мин пешки до епинал од Боем, а 30 - 40 денари со такси.а како се вика?
Јас да те информирамНе бе такси во битола не користам... хахаха ја скопје пеш го маам не ми треба такси хехехе....
Фала фала премногу!:back:Јас да те информирам