Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе не е тој, во едно уличе е кај Пајтон е ова.

Па та статуата ако е кај домот на културата, право одиш до градската библиотека, вртиш десно и таму е :) Се заиграв асоцијации јас.

А колку е вечер кај амбасадор?

+389 47 225 623 .. ценкај се малце.

Па та статуата ако е кај домот на културата, право одиш до градската библиотека, вртиш десно и таму е :) Се заиграв асоцијации малце.

+389 47 225 623 .. ценкај се малце.
Видов 2500 за едно лице...:nesvest:

Ок, нови информации... хотелот/ мотелот што бил на широк сокак бил со дрвена врата/ограда и започнува на буквата М... ху д хек ис дет?:nesum::vozbud:

Видов 2500 за едно лице...:nesvest:

Ок, нови информации... хотелот/ мотелот што бил на широк сокак бил со дрвена врата/ограда и започнува на буквата М... ху д хек ис дет?:nesum::vozbud:

Брат невервам да постој друг хотел на М освен Милениум .. на широк сокак.
Можи за кај Мара ти вели тој другарти .. то ти е една продавница кај сатот 24 сати работи, не ме чуди и соби да почнала да издава :pos2:

На м?
Ако е со пет букви види Мотел, дали ќе го бери во крстозборо!

шо го знаеш брат.. хахаха, океј значи Боем се прифаќа 600ки.. Милениум да видиме шо цени има... доколку е нешо до 600-700 се прифаќа... поеќе мислам оти не е праведно за една вечер, хахаха

шо го знаеш брат.. хахаха, океј значи Боем се прифаќа 600ки.. Милениум да видиме шо цени има... доколку е нешо до 600-700 се прифаќа... поеќе мислам оти не е праведно за една вечер, хахаха
За европејциве се е правилно... особено за оние што доаѓаат од јужната страна на границата Бивша Отоманска покраина хелас, за да изработат некоја од локалните “лесни девојки кои се палат на пари и коли“.

За европејциве се е правилно... особено за оние што доаѓаат од јужната страна на границата Бивша Отоманска покраина хелас, за да изработат некоја од локалните “лесни девојки кои се палат на пари и коли“.
И тоа шо викаш друже... хахаха, мора Македонијава наша во Европа златна да си влезе... :pos:

Па та статуата ако е кај домот на културата, право одиш до градската библиотека, вртиш десно и таму е :) Се заиграв асоцијации јас.

Каде бе кај градската библиотека?? Чекај сега и мене ме збуни. За амбасадор ми кажваш??? Или за некое друго???
Оти јас живеам кај градската библиотека одма, ама не знам за некој шо издава соби...

А дечкото шо бара соба, прво прашај дали сеуште издават соби во Боем. За секој случај :)

Каде бе кај градската библиотека?? Чекај сега и мене ме збуни. За амбасадор ми кажваш??? Или за некое друго???
Оти јас живеам кај градската библиотека одма, ама не знам за некој шо издава соби...

А дечкото шо бара соба, прво прашај дали сеуште издават соби во Боем. За секој случај :)
Утре само шо ќе се симнам од железничка со фликс идеме директ таму да видиме :)

Утре само шо ќе се симнам од железничка со фликс идеме директ таму да видиме :)

Чудна работа е то шо .. јас таму живеам а незнам кај се наоѓа. -.-

Инаку ако не најдиш ништо глеј кај техничкиот факултет на бандери читај, има полно луѓе шо издават соби.

Чудна работа е то шо .. јас таму живеам а незнам кај се наоѓа. -.-

Инаку ако не најдиш ништо глеј кај техничкиот факултет на бандери читај, има полно луѓе шо издават соби.
Охооо колку добредојдена информација :):):) хахаха... фала друже.. :) има утре цел град да го свртиме со фликсо хахаха... ако не начекате ќе биде убо запознавање хахаха у 10 стигам и нешо стигам на железничка кој сака да ме пречека?!:vozbud: хахаха се шалам...

Фала ви луѓе премногу стварно се покажавте Битолчани :) Фала ви многу премногу!

Може некој да пише како идат цените Скопје - Битола и назад, како би ме фатило најефтино, воз, автобус...??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom