Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се веруваше и мене ама, го позајмивме Фалкао, конечно. Шуќур мамето ваше...

Не ми се веруваше и мене ама, го позајмивме Фалкао, конечно. Шуќур мамето ваше...
Извор?

Има некој порачано црн дрес од али експрес и да му има стасано? Ако има нека остај линк тука или во ПП. Ќе си го купувам за клабинг. :D

"It was may decision that the club didn't share but understood, and I want to say thanks to Florentino Pérez”.

Xabi Alonso spoke to the press in the pressroom at the Santiago Bernabéu. The Basque player said goodbye to Madrid's fans: "I want to say thanks to the fans. From the first day they've helped me feel at home and they gave me the respect and warmth that a player needs. I'm leaving this team, but I will never stop being part of the Madrid family".

“They have been five wonderful years. It is a sad day because I'm closing a marvellous chapter. I had a great time here, we have won big things and now a new chapter opens for me. It was the hardest decision I've ever had to take; leaving Madrid is never easy. I have mediated it well and I wanted to be honest with Real Madrid and myself. You have to know when to say goodbye and I think that this was the best moment to do so".

florentino.png

Абе отиде Чаби...[DOUBLEPOST=1409323604][/DOUBLEPOST]

И тука бе? :)

И после Рајан Гигс ќе пишува како сме биле опседнати :D

Мора да признаеш дека Роџерс, и потоа објаснување на тоа кој е Роџерс е hilarious ...

Мора да признаеш дека Роџерс, и потоа објаснување на тоа кој е Роџерс е hilarious ...

Не разбирам што сакаш да ми кажеш, сериозно.
Што да признаам?
Дека е смешно тоа што изјавил „Ги чекам Реал Мадрид на Енфилд“?
Мислам дека посмешно ќе беше „Од сите каде баш шампионот ни падна, се надевам дека нема да изгубиме со 10-0 гол разлика“.

Не разбирам што сакаш да ми кажеш, сериозно.
Што да признаам?
Дека е смешно тоа што изјавил „Ги чекам Реал Мадрид на Енфилд“?
Мислам дека посмешно ќе беше „Од сите каде баш шампионот ни падна, се надевам дека нема да изгубиме со 10-0 гол разлика“.

Ова ми е смешно:
- роџерс (тренерот на ливерпул) и потоа муабет за ЛШ.

Демек објаснува кој е роџерс со оглед на тоа дека ливерпул не играа ЛШ 5 години и не знаеме кој е роџерс во ЛШ.

Нема никаква врска со изјавата, го чекаме РМ на енфилд.

Ова ми е смешно:
- роџерс (тренерот на ливерпул) и потоа муабет за ЛШ.

Демек објаснува кој е роџерс со оглед на тоа дека ливерпул не играа ЛШ 5 години и не знаеме кој е роџерс во ЛШ.

Нема никаква врска со изјавата, го чекаме РМ на енфилд.

Моја грешка :)
Среќа не сум Рики па да почнам одма со „викање“ :D[DOUBLEPOST=1409324182][/DOUBLEPOST]Него Мадристи, ве чекаме на Енфилд :)
Посебно @Божино, него ќе му спремиме посебно добредојде :D

Моја грешка :)
Среќа не сум Рики па да почнам одма со „викање“ :D[DOUBLEPOST=1409324182][/DOUBLEPOST]Него МадриДисти, ве чекаме на Енфилд :)
Посебно @Божино, него ќе му спремиме посебно добредојде :D
не вреѓај :D

Де бре нема ли некој трансфер офицјално...ми скисна од 100те трансфери во 2дена,а нема ништо....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom