Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Со превод, од АС.ком, од кај мадриЏаните.
Пред околу 90 мин напишано.

Radamel Falcao could be closer to Italy’s Serie A than the Liga BBVA. After today’s Champions League draw, the striker’s agent Jorge Mendes spent two and a half hours in a meeting with Juventus’ Director of Sport Giuseppe Marotta and a member of the Agneli family at the Sporting Club in Monte Carlo.

Amid the speculation that Falcao could possibly return to Spain to join Real Madrid, President Florentino Pérez did not chat with Mendes nor anyone from Monaco at today’s UEFA gala. The Madrid President was only seen chatting, over a coffee, with Paris Saint-Germain President, Nasser Al-Khelaifi.

Хммм....

Марота имал 2 саати состанок со агентот на Фалкао... Перез го стопирал трансферот на Фалкао...???
Као WTF???? :icon_lol:

И ја мислам дека има шанси да им го земете Фалкао на Реал.

Дај бе нека заврши трансфер периодов, преку глава ми дојдоа и Видаловци, и Фалкаовци, и Чикаритовци, и Герман Дениси...

Добро е, не бев на интернет два дена и сум ги пропуштил глупостите за Видал.

Како што не ме интересираат трансфер шпекулации и слични срања, да си кажам јас за ЛШ. Една работа треба да им биде јасна на сите во Јувентус годинава, а тоа е дека Јуве мора по секоја цена да ги помине групите во ЛШ.

Во секој спротивен случај, сите почнувајќи од претседател, потпретседател, директор, тренер,чистач да си дадат неотповикливи оставки.

Тоа е тоа. Кога сум овде, од каде ви е кратенката ЏДМ и за кој ја користите?

Со доаѓањево на Алегри,дојде и среќава од Милан за групи во ЛШ:icon_lol:

Како што не ме интересираат трансфер шпекулации и слични срања, да си кажам јас за ЛШ. Една работа треба да им биде јасна на сите во Јувентус годинава, а тоа е дека Јуве мора по секоја цена да ги помине групите во ЛШ.

Во секој спротивен случај, сите почнувајќи од претседател, потпретседател, директор, тренер,чистач да си дадат неотповикливи оставки.

веројатно - Џанлука Ди Марцио :)

џандоменико ди марцо

Со оглед на квалитетот на противниците кои се паднаа во групата на Јуве, Јуве не треба да има никаков проблем за освојување на пласман понатаму. Со Атлетико Мадрид треба без проблем да ги освојат првите две места кои водат во пласман понатаму. Се надевам дека ја имаат научено лекцијата од лани, и дека нема да кикснат со Швеѓаниве и со грците.

Не се кладам на Јуве првите неколку кола :р

Ајде нека доаѓа колумбиецот на Моџи :vozbud:

10575322_10152279371511003_4257628102378556635_o-1024x768.jpg

Кој е овај со газдиве, агентот на Фалкао ?

Видал ќе игра прва постава со Киево,уште имаат надеж црвениве?:coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom