Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекајте дали ќе фати место во прв тим на Баерн :D

Можеби не напушти ама да кажам дека е слаб или дека не е доктор за Данте и Боатенг, неможам ..

Наполи,Фиорентина и Интер можат да се носат со секој противник во ЛЕ, е сега прашањето е колку ќе се потрудат. Затоа пишав се недевам дека ќе го дадат максимумот и ќе стигнат до крајот.

Мислам дека редно време е некој од Италија да освои.
Лани сакав Лацио да освои а подоцна и Јувентус кога стигна до полуфинале.

Оваа година очекувам од Интер да стигне далеку, Тохир нека му се закани на Мацари дека мора асално да се загриза на ова натпреварување.

Од овие четири тима Интер кондициски може да се носи на два фронта, ама другиве не. Два тима во полуфинале моментално и реално е научна фантастика

Сега 5 екипи во ЛЕ од Италија?

Интер мора да таргетира високо оваа сезона, склопија ОК тим и сега останува на нивниот менталитет и тренер. Уште една фејл сезона не е опција а јас верувам дека ќе имаме успех бар во едно натпреварување. Coppa Italia може да се опуштат и да го играат ради реда, но мислам дека сериозно ќе ја сфатат ЛЕ.

Двојна титула на повидок ОМГ!

Интер мора да таргетира високо оваа сезона, склопија ОК тим и сега останува на нивниот менталитет и тренер. Уште една фејл сезона не е опција а јас верувам дека ќе имаме успех бар во едно натпреварување. Coppa Italia може да се опуштат и да го играат ради реда, но мислам дека сериозно ќе ја сфатат ЛЕ.

И копа италија со резервите, лапај си триплете! :cool::vozbud:

Да де се подразбира. Само скромен бев да не рипаат јувенташиве.

Од овие четири тима Интер кондициски може да се носи на два фронта, ама другиве не. Два тима во полуфинале моментално и реално е научна фантастика
igras kurot ili ozbilen si?

Чекај малце од февруари Рома и Јуве ќе се приклучат во ЛЕ :')

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom