Драга , моментот кога девојка/жена ќе прдне пред тебе , пиши пропало на романтиката. Готово е со тие украдени бакнежи , готово е со тоа да ја милуваш и да ти лежи на гради а ти да си играш со нејзината коса , готово е да ја бакнуваш мислејки си дека е принцеза од волшебната шума.
Бејбииииии,
Добив дозвола за работа и патување Ќе ти покажев слика ама ќе треба да прецртам многу работи така да ај не Не дека значи многу, пошо во четврток идам на интервју и чим ја добијам зелената карта, ќе можам оваа да ја џитнам, ама убаво чувство е
Исфрустрирана сум.
Не можам веќе цел месец да си ја симнам 6та сезона од Фрејзер. Ок, две недели не бев дома.
Првиот пат се симнуваше цела недела и закочи на 80%.
Вториот пат дојде до 95% (некни) и нешто пак се заеба.
Пробав и други торенти, цела среќна седнав откога пола ден се симнуваше цела сезона прееска, кога тоа квалитетот на снимката ... сакав очите да си ги ископам, може појасна ќе ми беше така.
Пробав уште еднаш, за недела дена се надевам дека ќе биде се ок.
Моја Драга,
Јас сум скарана со рикверц возење. И инструкторот ми е тапа. Што барем жена не си земав да ме посоветува како го совладала проблемот која е лева а која десна страна.
Нека го затворат базенов зошто ќе им ебам тоа сељачиштата.До пред 2 дена пуштаа саша ковачевич , цеца , меца теца пеца буца цица од денес натака продужија со ники минаж и треторазредните нигери што пеат кроз зуби со гзои над глава у стил на онаа у спотон на слаткар што дува на труба.бруки
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.