Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе, 18 милиони. Ако само со толку располага шампионот на Италија за трансфери нека се гонат у п.м. И плус тоа тие пари се покриени од продажбите. Доколку не доведат некој од Шакири или Лавеци стави му пепел на овој трансфер период...

Мене ме чуди како Ањели и компанија се задоволуваат со малку,немаат пари цело време и одеднаш бум 300мил евра проект,па 1/4 од тие пари да се вложат у трансфери,со правите играчи има да ги вратат парите уште првата сезона, и би биле поуспешни у ЛШ,ама тоа е

Да бе, 18 милиони. Ако само со толку располага шампионот на Италија за трансфери нека се гонат у п.м. И плус тоа тие пари се покриени од продажбите. Доколку не доведат некој од Шакири или Лавеци стави му пепел на овој трансфер период...

Мората е на 3 рати по 6М така да само 6 се платени летово. Шаќири е реална и изводлива операција, штом сака и играчот можи брзо да се заврши работата. За Фалкао и на 3 рати по 15М да го земиме и 12М плата да зема е неизводливо за нас така да доста ни е Шаќири. Можи и Мемфис Депај да се земи, има потенцијал и тој.

JuventusMK.com
пред 13 минути ·
Паоло Де Чеље е блиску до заминување во екипата на Парма.
Јувентус и Верона преговараат за данскиот дефанзовец Фредерик Соренсен, иако сеуште нема договор помеѓу двата клуба.
Австралискиот репреентативец Џејмс Троизи е пред трансфер во белгискиот Зулте Варегем (Ди Марцио)

10616411_711624645578579_351638716125861169_n.jpg

Многу ме пратат овие од ЈувентусМК на форумов.... ставиле слика од Ештон со капитенската лента :love:

Јас мислам дека ако оваа година не направиме ништо следната ќе се распукаат со големи трансфери:icon_mrgr:

Gazzetta :"Falcao ha già la testa a Torino"..chiaro intento di Marotta..prenderlo a pezzi in più anni che costa meno....

Знаат дека немаме пари и се дупат со нас секој ден.:cautious:

Како тоа немаме? Царот за 43 милиони фунти во гејчестер и оп ете пари за Ел Тигре и Кандрева. :icon_mrgr:

И Реал Мадрид најверојатно ќе се вклучи во трката за Фалкао, така да и тие 1% шанси ни одпаѓаат :) Извор: calciomercato.it

JuventusMK.com
Андреа Пирло добил удар во десниот мускул за време на натпреварот против Милан на Трофео Тим и вчера не тренираше со останатите фудбалери. Пирло најверојатно ќе го пропушти натпреварот од првото коло против Киево во сабота.

JuventusMK.com
Андреа Пирло добил удар во десниот мускул за време на натпреварот против Милан на Трофео Тим и вчера не тренираше со останатите фудбалери. Пирло најверојатно ќе го пропушти натпреварот од првото коло против Киево во сабота.
И Нандо и Гио имаат некој вирус, можеби нема да можат да настапат у сабота.Видал не е доволно спремен. Ќе биде интересно на дебито на Алегри :coffee:

Поише би се израдувал на играч како Мемфис Депај него ли на Лавеци. Додека за Фалкао не знам што да кажам не ми е за верување дури и со дрес да го видам во Сабота против Киево не би верувал :cautious:

Мемфис Депај прв пат го забележав на светсково и навистина ми остаив многу позитивен впечаток и уште тогаш имав желба за него ама некако не верував дека воопшто нашиве ќе помислат на таков потег но еве и тоа се случува и мислам дека неговото донесување би бил потег ипол...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom