Битола

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Jas imam, no isto taka, imam nekakva formulirana svest, koja kazuva deka ne ziveam vo mesnost, kade shto svesta i na drugite e priblizno nivelirana so mojata, taka da ne se ni grizam za toa kakva e higienata...
Zemajki vo predvid faktot deka sum proshetal nekogash i nekade nadvor od Balkanskiot poluostrov, i impresiite bash za ona shto se narekuva urbanisticka kultura, se ushte tleat vo mojot organizam...

Vo sekoj slucaj, Bitola e ubav grad, ne najubav... So pametni ljugje, ne najpametni (Tie se nadvor od Bitola, kako Skopje ili nadvor od Makedonija), so ubavi, no ne najubavi... I so seljaci (I po nekoj selanec)... NAJMNOGU:)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Можда имам пишано поназат ама ја видов темава активна па да си пишам пак.
Ко че дојдам Бт и ко че седнам по кафичи,претежно одам во Милениум (ради убајо ентериер) или во Магнет(ради момината од 12 ипол до 17 год.) си порачувам наместо кафе лексилиум.Оти ко че ги видам то пуфлината насабајле кај 12 или 1 сато расцицлени разгазлени во муцките ко оса да ги каснала ми иди да ја грабнам некоја на рамо и право дома да ја однесам и маста да и ја извам.Зато за секој шо оди Бт денски да пија кафе нека оди после 3 сато од ко че си замина пуфлината дома за ако сака рајат кафе да пија.Шо значи тоа лексилиум во превод е ракија(коњак,шток) за да разбијам трема иначе со кафе можиш само срцеф удар да добијаш,а вака со лексилиумоф че ти проциркулира крфта.За навечер е друга приказната,Расчекор ми е мнооооогу поубо од Инфинити некако поразиграно,а иначе Инфинити планирам свадбата да ја прам пошто целиот објект ми изгледа ко сала за свадба.Има место и за сватојте и а старосфато и за орце да се сврти.Ако планира некој идејава да ми ја укради нека ме обавести за да му помогнам во врска со декорацијата :smir: Ај доста е сега,јас заминаф да дркам на едно пуфле шо го знам од порано во то Битолата.Ајт

П.С.Нека ми пиши некој битолчанец порака на профил,сакам да го прашам нешто во врска со една хоум сех тејп од едно чупе :smir:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
П.С.Нека ми пиши некој битолчанец порака на профил,сакам да го прашам нешто во врска со една хоум сех тејп од едно чупе :smir:
Кажвај како се вика чупето, сигурно знам за која се работи. :)

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
E ova ime targetiran interes na Bitolcani...

Zamisli Skofilde... Prilepcance... Na toj klip da se naogja sestrati... Kolku samo ke bide interesno a?:)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Битола убав град.Пошо ми е блиску до Охрид често одам да се прошетам или да си купам нешто:helou:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Добри пуфли има у Битола:pos:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
I ne kaza tipot shto saka da gleda ebenje po telefoni, shto ako ja vidi tamu svojata bliskost... ?

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
E ova ime targetiran interes na Bitolcani...

Zamisli Skofilde... Prilepcance... Na toj klip da se naogja sestrati... Kolku samo ke bide interesno a?:)
Neam sestra.........muahahahahahahaa...A sho ti beshe ideta za postov?izvini vaka ama ti ako si ja vidish,a?:smir:

Bitolchani pomagajte bree.Ako imate bilo kakov materijal od vashi sograganki,a da sakate da go spodelite ke najdime munasip :D:D:D Ke naprajme smena bez gajle bidete :D

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Dobro, eve se odnesuva do site, onie shto uzivat da gledaat takvi "materijali"... Shto ako vidite nekoj vash blizok tamu?:)

Ova e izgled na eden Bitolcanec... No eve ve vajkalo i vas selanite... Ups Prilepcanite...

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Dobro, eve se odnesuva do site, onie shto uzivat da gledaat takvi "materijali"... Shto ako vidite nekoj vash blizok tamu?:)

Ova e izgled na eden Bitolcanec... No eve ve vajkalo i vas selanite... Ups Prilepcanite...
Stvarno dobra tema.Ako dobiesh dozvola od administrator slobodno otvori ja.Mislam deka ke bide dobra za debatiranje .A tebe vaka sho te vlechi non stop,da ne si imash nekoj blizen videno,a?
I toa selani/gragani ostaj si go za po doma molimte,ne planiram da objasnuvam koj e od kaj e zoshto e kako e.....Dovolno dobro stojam so bitolchani i iam pocit kon niv,ama ti izgleda ke bidesh izkluchok so vakvi malograganski(citaj selski) komentari :smir:

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
A,patot od Prilep do Bitola kako se vika?!

-Pat na evolucijata!

Od majmun stanuvas covek.

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Да ги глеам шмизлите што не знаат да гукнат кога се со машко, а се прават дека ги вртат на малото прсте?
Јас Picassо на ова би одговорила вака:

Курва, шмизла, пуфла, идиотка... е секоја девојка што не можи машкото да ја има...

Kajgana Shop

На врв Bottom