- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.522
- Поени од реакции
- 6.182
Магнусен арен е .. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

На раб сум па некако не бев во можност да дознам што се слуило во 2-от круг со Розберг и Хамилтон?
Само стартот го видов и толку, дури во 10-ти круг се вратив
Ахам, ко по обичај Хамилтон не дава да го престигнат, така?росберг проба да го премине хамилтон и со предниот спојлер го закачи во задното лево тркало. На хамилтон како последица на тоа му се дупна гумата и мораше да оди во бокс.
Ахам, ко по обичај Хамилтон не дава да го престигнат, така?
Тркачки контакт што тешко е да се каже дали некој бил виновен или не. Хамилтон си ја имаше позицијата и веќе имаше затворено, мислам Розберг требаше да закочи порано, али често рефлексите не се доволно брзи.Ахам, ко по обичај Хамилтон не дава да го престигнат, така?

кога знае крајната брзина е трагична
? Ејј оној Алонсо што ме нервира 
. Ако Фетел можеше да го помине Магнусен најнормално и мирно, што не направи и Алонсо така. Се нешто му смета на Алонсо. Епа така титула нема да види. 

Лошо ќе биде да го казнат и Розберг и Хамилтон, бидејќи беше најнормален тркачки инцидент. А Магнусен зошто го казнија? Ејј оној Алонсо што ме нервира
. Ако Фетел можеше да го помине Магнусен најнормално и мирно, што не направи и Алонсо така. Се нешто му смета на Алонсо. Епа така титула нема да види.
Инаку браво и за Рикијардо, пак пред сите е.
ПС: Што беше она на Розберг што му се закачи?![]()

Некако мислам дека беше баш парче од тркалото на Хамилтон, што се распадна претходно. Со свој камен по глава за малцеПС: Што беше она на Розберг што му се закачи?![]()

Не ја гледаше целата трка така ..Лошо ќе биде да го казнат и Розберг и Хамилтон, бидејќи беше најнормален тркачки инцидент. А Магнусен зошто го казнија? Ејј оној Алонсо што ме нервира
Инаку браво и за Рикијардо, пак пред сите е.
ПС: Што беше она на Розберг што му се закачи?![]()
Да си ја гледал нема зошто да прашуваш алонсо веќе скоро дојде до неговото тркало и овој го заврте болидот да затвори .. тоа беше еден а имаше уште еден на еден од свиоците каде направи исто ..