MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
потпиша договор? дали е само за гратис ТВ или нов договор на 2 год од кои првите месеци се гратис?
Не потпишав никаков договор само кога ке го земеш изгледа ке си плаќаш како 3 макс пакетите барем така ми кажа еден член тука и ја сега уште го чекам ресиверот да дојде и кога ќе го земам ќе одам ке ги прашам во салонот убаво да ми кажат ако не ќе им го вратам,иначе за гратис ТВ е кога сакаш може да им го вратиш ама ке направиш миграција и фактички пак ке направиш договор со стариот пакет,значи секако ќе те зафркнат.Дали ти понудија и тебе и што ти кажаа?

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.285
Поени од реакции
563
Не потпишав никаков договор само кога ке го земеш изгледа ке си плаќаш како 3 макс пакетите барем така ми кажа еден член тука и ја сега уште го чекам ресиверот да дојде и кога ќе го земам ќе одам ке ги прашам во салонот убаво да ми кажат ако не ќе им го вратам,иначе за гратис ТВ е кога сакаш може да им го вратиш ама ке направиш миграција и фактички пак ке направиш договор со стариот пакет,значи секако ќе те зафркнат.Дали ти понудија и тебе и што ти кажаа?
како тоа немаш ништо потпишано, а чекаш рисивер и ти пуштиле сигнал ... по кој основ ќе ти дадат рисивер?

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
како тоа немаш ништо потпишано, а чекаш рисивер и ти пуштиле сигнал ... по кој основ ќе ти дадат рисивер?
Па ми се јавија некои нивни агенти така ми кажаа во салонот дека за нив имало агенти што работат и тие нуделе место нив и после 2-3 дена ми се јавија од телеком дека имам сигнал,ми се јавија се согласив да гледам 6 месеци телевизија гратис и ми рекоа дека ке ми стигне по брза пошта но нема уште.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.631
Поени од реакции
785
Па ми се јавија некои нивни агенти така ми кажаа во салонот дека за нив имало агенти што работат и тие нуделе место нив и после 2-3 дена ми се јавија од телеком дека имам сигнал,ми се јавија се согласив да гледам 6 месеци телевизија гратис и ми рекоа дека ке ми стигне по брза пошта но нема уште.
122 одговор на твоите прашања.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Можно ли е да побарам од новите ресивери да ми дадат?

Член од
8 јуни 2014
Мислења
720
Поени од реакции
167
Ne samo ako e rasipan stariot a da nemaat da ti zamenat od starite togas ti davaat nov

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.759
Поени од реакции
8.180
Пред некој ден бев на гости и таму имаа од новите ресивери. Можам да кажам дека баѕе си им на тие што ги имаат тие ресивери, многу се побрзи кога бираш канал, кога бираш нешто во менито, а и копчињата на далинското т.е далечинскиот управуваш стискањето на копчињата оди како подмачкано :D

Штета овие Макств што не направат некоја акција да се заменат старите за нови ресивери па макар и било со доплата тоа .

Член од
8 јуни 2014
Мислења
720
Поени од реакции
167
Пред некој ден бев на гости и таму имаа од новите ресивери. Можам да кажам дека баѕе си им на тие што ги имаат тие ресивери, многу се побрзи кога бираш канал, кога бираш нешто во менито, а и копчињата на далинското т.е далечинскиот управуваш стискањето на копчињата оди како подмачкано :D

Штета овие Макств што не направат некоја акција да се заменат старите за нови ресивери па макар и било со доплата тоа .
A koj novi resiveri bidejki ima poveke marki na resiveri

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.759
Поени од реакции
8.180
A koj novi resiveri bidejki ima poveke marki na resiveri
Па тие што може далиското да се намести и како далинско за телевизорот.[DOUBLEPOST=1408886673][/DOUBLEPOST]Стариве им се катастрофа, ај што зафаќаат простор туку и се многу спори.

Член од
8 јуни 2014
Мислења
720
Поени од реакции
167
Па тие што може далиското да се намести и како далинско за телевизорот.[DOUBLEPOST=1408886673][/DOUBLEPOST]Стариве им се катастрофа, ај што зафаќаат простор туку и се многу спори.
E da poubavi se

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.121
Поени од реакции
339
Зошто постарите корисници да ја немаат таа привилегија да уживаат во нова опрема? Нема логика!

Член од
8 јуни 2014
Мислења
720
Поени од реакции
167
Vidi i jas sum star korisnik prviot resiver mi e od starite a vtoriot mi e nov imav od starite mi se rasipa i nemale za zamena i mi go smenija nov inaku nemase da dobijam

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.759
Поени од реакции
8.180
Значи ние старите корисници со стари ресивери треба да се молиме да ни се расипат, да немаат замена за истиот и да ни дадат од новите Cisco ресивери :D

Kajgana Shop

На врв Bottom