Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Змејски и Манчестер Јунајтед... still better love story then Twilight.

Змејски и Диего Коста... still better love story then New Moon .

Змејски и Мата ... still better love story then Eclipse.

Змејски и Кагава... still... okej ај ќе престанам :D
better love story then Gigli.

Змејски и Манчестер Јунајтед... still better love story then Twilight.

Змејски и Диего Коста... still better love story then New Moon .

Змејски и Мата ... still better love story then Eclipse.

Змејски и Кагава... still... okej ај ќе престанам :D
Малку е геј ова, just sayin'...

Другари, Acestream стримовите во константност од некаде нова година па наваму ми се проблематични. Порано со Бладзед еднаш до два пати ке се појавеше тоа buffering, но сега за Бладзед не доаѓа во предвид дури и тие послабите стримови со 1250-1500 кpbs прават проблем. Acestream користам само кога има пренос од Скај, БТ или Итв главно заради англискиот коментар. А додека пак кај Сопкаст стримови нема никаков проблем дури и со по 4000 kbps, арно ама овде проблемот е падача штрафној.
Користам пакет од Оне со 6 Мbps download.Дали проблемот е во нетот или јас треба да подесам некакви сетинзи?

Другари, Acestream стримовите во константност од некаде нова година па наваму ми се проблематични. Порано со Бладзед еднаш до два пати ке се појавеше тоа buffering, но сега за Бладзед не доаѓа во предвид дури и тие послабите стримови со 1250-1500 кpbs прават проблем. Acestream користам само кога има пренос од Скај, БТ или Итв главно заради англискиот коментар. А додека пак кај Сопкаст стримови нема никаков проблем дури и со по 4000 kbps, арно ама овде проблемот е падача штрафној.
Користам пакет од Оне со 6 Мbps download.Дали проблемот е во нетот или јас треба да подесам некакви сетинзи?
@budaletinka_r те бараат :)

И да подесиш жабе ти е , можеби ке се поправи малку ,али слаб ти е нетот , еве ти го сетингсот ,но не верувам дека ке се оправи нешто
http://pastebin.com/Tf1PL92s

Колку само лигава ќе добие на играчки квалитет со Ди Мариа и Балотели. Двајца навистина квалитетни играчи. Опасна ќе биде лигава сезонава (не дека лани не беше) :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom