Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е само до цената, Фергусон после призна дека никогаш нит го видел Бебе како игра нит слушнал за него пред да го купи.
Da ama toa ne bese taka cudno togas zosto vo nekolku navrati kaza deka poslednite sedum osum sezoni mnogu retko odese da gleda igrac, poradi zamorot, godinite, pa taa rabota ja ostavase na skautite... :)

Da ama toa ne bese taka cudno togas zosto vo nekolku navrati kaza deka poslednite sedum osum sezoni mnogu retko odese da gleda igrac, poradi zamorot, godinite, pa taa rabota ja ostavase na skautite... :)
Да, ама ги снимаат потенцијалните таргети, земаат снимки од мечеви, имаше доста артикли за тоа како интернетот ја револуционирал трансфер мрежата. Можеш снимки од рандом играч од трета шведска лига да најдеш ако знаеш каде да бараш.

За ова второто и не сум сигурен, бидејки доаѓа од Атлетико, и можно е да сондираат терен за трансфер, али ова со Милер е апсолутно непотребен обид за трансфер. Милер е дете на Баерн, дома е, добро е платен, игра во фантастичен клуб во кој е гордост на скоро секој Германец да игра.
Јунајтед моментално има 4-ца напаѓачи, и иако е Ван Гал фан на играта на Милер, не знам зашто се летнале за него.
Нема да го одлепат од Баерн, освен ако не се деси некоја глупост.
Spored mene Miller ne bi igral tolku dobro u Premier Ligata i dosta tesko bi se snasol, malce mi e overrated igrac poso znam koga igrase na pocetok shpic za Bayern, bese dosta los, limitiran mi stoi vo vrska so toa so raspolaga i ne e vonseriski igrac. Junajted bi go preplatil ali sumnjam deka bi dobil ona sto ocekuva.

Сите номинираат 3ца овој 4ца..МУРИЊО ГО НОМИНИРАШЕ

:vozbud: :vozbud:

NEVER MIND THAT SHIT..

ЕВА ! :vozbud: :vozbud:
Кој му е овој глас? :вонзем:
Замисли насабајле да те буди од спиење овој глас како од нуклеарна централа. :нинџ:

Него, ќе успеете со Рохо бар нерешено да извадите против Сандерленд? :D

BvfhogZCQAEb3sC.jpg

Последно уредено од модератор:
Spored mene Miller ne bi igral tolku dobro u Premier Ligata i dosta tesko bi se snasol, malce mi e overrated igrac poso znam koga igrase na pocetok shpic za Bayern, bese dosta los, limitiran mi stoi vo vrska so toa so raspolaga i ne e vonseriski igrac. Junajted bi go preplatil ali sumnjam deka bi dobil ona sto ocekuva.

Не бе :facepalm:

Па и не е.
Не знам што се фаќаш за глава, ова и Анри го кажа пред недела две, кога за него кажа дека не е во рангот на Роналдо, Меси, Ибрахимовиќ, но е играч кој е упорен со фантастично позиционирање и кога би покажувал модел на фудбалер по кој би сакал неговите деца да учат, тогаш тоа ке биде токму Милер.

Патем, зависи и што подразбираш под вонсериски.

Вонсериски не е,Меси не е Роналдо па ич,ама секој оној што ги спори квалитетите на Милер искрено врска нема од фудбал,е така, ајт сеа.

Па и не е некој квалитет да не можеш пас точен да дадеш и да се сопнуваш од топка и така случајно гол да дадеш.
Во екипа која не игра многу многу со топка, без добри играчи околу него Милер ќе биде испод просек а камоли вонсериски
Гзлар, знае кај да се постави, тие му се квалитетите

Вонсериски не е,Меси не е Роналдо па ич,ама секој оној што ги спори квалитетите на Милер искрено врска нема од фудбал,е така, ајт сеа.
Bravo Nino se proslavi so postov, Messi i toj skroz prosecen igrac e kako Ronaldo.

Па и не е некој квалитет да не можеш пас точен да дадеш и да се сопнуваш од топка и така случајно гол да дадеш.
Во екипа која не игра многу многу со топка, без добри играчи околу него Милер ќе биде испод просек а камоли вонсериски
Гзлар, знае кај да се постави, тие му се квалитетите
Bogami, pokraj Ribery i Robben na krila Miller dobra kariera si naprai, kako i Mandzukic, kako i Olic, kako i Gomez.

Bravo Nino se proslavi so postov, Messi i toj skroz prosecen igrac e kako Ronaldo.

Bogami, pokraj Ribery i Robben na krila Miller dobra kariera si naprai, kako i Mandzukic, kako i Olic, kako i Gomez.
Што тресеш бе реков дека секако не е Меси не ни Роналдо,ама далеку од тоа дека нема квалитет како што некој сака да го прикаже.Вие па ептен го напраевте дрво.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom