Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Томка, ако веќе сакаш искуство наместо неискуство за Сити, пушти го Флано десно а не Џонсон. Флано знаеш дека нема да помине средина и ќе биде сигурен во одбрана. Џонсон ќе помине средина во 20та минута и ќе се врати дури на почеток на второ полувреме.
Јас не го сметам Флано, пошто е повреден. Инаку ако е фит сакам тој и Морено да играат, ама пошто 90% нема да игра, само за утакмицава би го избрал Џонсон пред Манкиљо. Оти како и да е, глуп, мрзлив, има искуство во вакви натпревари, а многу често играчи кои доаѓаат од надвор посебно млади и неискусни во вакви натпревари знаат да изиграат катастрофално.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Скроз се изгубив, моја грешка.
Колку кажаа дека ќе биде во аут?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Скроз се изгубив, моја грешка.
Колку кажаа дека ќе биде во аут?
Ништо нема официјално, ама уште пред 2 недели велеа дека не е ништо сериозно и треба да се врати за брзо.

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
мрзе ме да читам што се пишале за вчерашната утакмица, ама ке си кажам мое мислење.
прво не ми е јасно како можеше да игра Ловрен, а на клупа да седе Сако. Ловрен направи многу грешки и го немаше никаде во одбраната кога ќе беше потребно
манкиљо = звер :vozbud:
другите стандард како и минатата сезона:)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Само мене ми беше слаб Манкиљо? :unsure:
Беше несигурен малце, неколку пати лошо ја примаше топката, паничеше на моменти плус Тадиќ 100 центаршутеви испрати од неговата страна.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Само мене ми беше слаб Манкиљо? :unsure:
Беше несигурен малце, неколку пати лошо ја примаше топката, паничеше на моменти плус Тадиќ 100 центаршутеви испрати од неговата страна.
Паа реално Манкиљо беше далу од ѕвер али не беше ни лош. Сигурен во одбрана за разлика од Џонсон, постои во напад за разлика од Флано.
Да, Тадиќ откорна по десна страна ама тоа не беше зошто Манкиљо беше слаб туку зошто Тадиќ беше играч број 1 на Сотон.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
Озбилно го земате Фалкао на позајмица или шпекулации?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Паа реално Манкиљо беше далу од ѕвер али не беше ни лош. Сигурен во одбрана за разлика од Џонсон, постои во напад за разлика од Флано.
Да, Тадиќ откорна по десна страна ама тоа не беше зошто Манкиљо беше слаб туку зошто Тадиќ беше играч број 1 на Сотон.
Да, забораив да напоменам дека беше добар во одбрана, во напад анемичен ама сигурно му било кажано да обрати повеќе внимание на Тадиќ а и Џонсон од другата страна е офанзивен бек.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да, забораив да напоменам дека беше добар во одбрана, во напад анемичен ама сигурно му било кажано да обрати повеќе внимание на Тадиќ а и Џонсон од другата страна е офанзивен бек.
Џонсон изминативе 5-16 месеца трча до средина и не се враќа да покрие позади. Не се ни труди :)[DOUBLEPOST=1408374030][/DOUBLEPOST]
Озбилно го земате Фалкао на позајмица или шпекулации?
Озбилно сме заинтересирани а дали ќе го земеме, уште не се знае.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.820
Поени од реакции
12.225
@Rosemberg јас кога навивав за Ливерпул ти уште не си им бил во план на твојте да те создадат на овој свет :D
све до 2000 па пауза па после 2003 мењам вера во Челзи и така се до ден денес, не се знае утре може пак да ви се вратам ама тешко :D
Ништо тогаш предавник си бил. Пластичен. Не те сакаме назад. А можеше да бидиш од оние со најдолг стаж во фан клубов. И со навивање (од пред 2000) и со старост на профилот (2007). Уште една легенда ќе имавме овде. Вака само деца што плачат за ќотек ебаго :coffee: Уствари ќе размислиме па ако ти го одиспериме мозокот можи и ќе те вратиме, ама не сакам јас шиткачи (n) Можеби да станиш наш шпион во фан клуб Челзи? Dale hombre, знам дека срцето ти е уште овде. Длабоко во себе навиваш за Ливерпул само не признаваш :icon_lol: И сега овде се измешав упм ваљда се разбравме :D[DOUBLEPOST=1408386582][/DOUBLEPOST]Ама затоа пак @Џонтра Волта е печен за кај нас. :icon_lol:

Последно уредено:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.464
Поени од реакции
8.592
Оти не играше агер на првиот натпревар?

Kajgana Shop

На врв Bottom