Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Стариџ капитен, и Стерлинг го иам у тим :rolleyes:

Само да не влези Хесус во игра, за да ми влези Сигурдсон. Молим те. Ако влегва веќе нека дај 2 гола. :D :D

Фати молитвата (y)

Најверојатно со бонуси денот ќе го завршам со 60 поени.
Уште Филипе Луис и Азар. Клин шит/гол/асистенција нешто од овие да земам, задоволен ќе бидам од колово :)

Се на се, ако ги сметам и замените кои ќе влезат на местото на овие кои не играле, до сега имам 72 поени и бонуси ако има од денес (пр. Стерлинг). Утре го чекам и Кејхил и искрено сум задоволен од првото коло. Можеше и полошо да биди. Само ми е криво за Гузан на клупа, а Крул денеска прими гол. Но, 4 бода и не е страшно. :D

Ако по утрото се познава денот тогаш многу лоша сезона ќе иам :icon_mrgr:
Ако утре Азар не ми извади многу поени (капитен)... чорба... :icon_mrgr:

Арфилд гоооооооол. Ајде уште еден од Ингс и да ме извади од говната, само 27 поени од вчера од кои пола од Руни.

Во саботата мислев дека се зезнав шо го извадив Ремзи, а го ставив Фабрегас, ама еве го Фабре со две асистенции да го извадам колово над 50 бодови.

Само нека не влезе Фелипе Луис, само нека не влезе Фелипе Луис, само нека не влезе Фелипе Луис...

Фабрегас две асистенции и Коста гол сега за сега, штета што не игра Филипе Луис.

Не ми играше Камерон у одбрана, сега место него кој ќе се рачуна ве глеам тука зборите? Иам измени Фаб, Брус, Ел Ахмади и Нејсмит.

Не ми играше Камерон у одбрана, сега место него кој ќе се рачуна ве глеам тука зборите? Иам измени Фаб, Брус, Ел Ахмади и Нејсмит.

Prviot od izmenite.

Back
На врв Bottom