Za niv ubicite ne se ubici,dilerite na droga ne se kriminalci(normalno ako se Albanci)I cabe e so niv objasnuvanje,za Monstrumite gi naucil nekoj advokad da vikaat ova e mnontiran slucaj,i imas na sekoe prasanje od novinar na nekoj demonstrant,aaa ovo e montiran slucaj,i go imas istoto od 10.000 luge...Eden od niv ako znae sto znaci montiran slucaj jas prv ke baram da gi oslobodat site zatvoreni...Очекувам протести после петочната молитва за тој мафијашот што го уапсија во Грчец и што го бараат уште неколку Европски земји за издржување затворска казна ,како ова било монтиран случај , како албанците биле угнетувани од каурите и не биле криминалци , како имало уптреба на прекумерна сила со специјалци го уапсиле и сл.
И?Не очекувајте многу од Али Паша. Доволно кажува и неговиот ник:
Првите напади почнале во 1769 година, а градот бил целосно уништен и населението протерано во 1788 година од војската на Али Паша Јанински. Има многу влашки песни кои ја опеваат суровоста на Али Паша и неговите јаничари.
Чисто какви негативни личности ви се идоли.И?
Целта на постот?
Или чисто +1?
Сериозно?Чисто какви негативни личности ви се идоли.
А каде си видел да го величам него?Сериозно?
А што беше Аце големиот? Миротворец ли?
А гегите и тоските биле мирољубиви племиња, нели? Ни убивале ни пљачкале.Сериозно?
А што беше Аце големиот? Миротворец ли?
Пуно максимално ги брани албанците во секој поглед. Што е во ред. Нека ги брани, и јас ги бранам своите. Но нека биде реален.Џабе му пишуваш семка е у главата не разбира
Заклучокот е нема добри од племето ,може пред тебе ке ти се прави добар да ние ја сакаме македонија , ние сме Македонци, не сме терористи , тие што прават се само една група .,ние не сме такви , каурите ги угнетуваат македонците , а у чајџилница кога ке седнат коват планови како да ти забијат нож у грб , и планови за етнике шкиптаре
Заклучокот е нема добри од племето ,може пред тебе ке ти се прави добар да ние ја сакаме македонија , ние сме Македонци, не сме терористи , тие што прават се само една група .,ние не сме такви , каурите ги угнетуваат македонците , а у чајџилница кога ке седнат коват планови како да ти забијат нож у грб , и планови за етнике шкиптаре