Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можи да се типува за шампион на првенство?

Овие во животот повеќе трофеј да не видат, јас па дупла победа и 1-1,

Ne bi trebalo, pred nekolku dena go otpushtija Pulis, cist kec 100% za 3+ ne e sigurno. Ja tipuvam pobeda od 2-0.

Тогаш ќе ве почекам следното коло ;) а добар коеф е за 1&3+. Во секој случај со среќа на стартов

Кристал Палас ќе му прави проблем на Арсенал? Ми иде да ја играм 1&3+ али прво коло ме страв некако:D
и јас се затрчав на 1&Т1,но.............

555.png

Арсенал значително ослабен,вака не би го ставал на тикет,иако и вака е голем фаворит денеска

и јас се затрчав на 1&Т1,но.............

Прегледај го приврзокот 99911

Арсенал значително ослабен,вака не би го ставал на тикет,иако и вака е голем фаворит денеска
Ради што е прво коло нема да го играм, иначе го пишев сигурно. Два коеф за мене е премија.
Па, незгодни се и Палас :cautious:

Отиде све курбан на Манчестер. 4000 ставив на Арсенал , Манчестер , Ријека и ПСЖ, уште рано рано све што чував за викендов викам ајде лесни пари пута 3. Мајката у пичка да им ја ебам и на оној големата глава Ван Гал племето гнасно...

Ибрахимович во 15минута излегол шо бидна да не се повреди?[DOUBLEPOST=1408203388][/DOUBLEPOST]http://prntscr.com/4deajh :eek:

Последно уредено:
Форест Грин, жити мајка уште еден гол[DOUBLEPOST=1408204601][/DOUBLEPOST]Последна да ви е оваа победа Форест,ни најмалку не сумљав на вас за 3+ ,а вие вака нож в грб:mad:

Последно уредено:
Не постои помалерозен чоек од мене и дефинитивно...некни цел свет му фати и сите тениси излегоа како што треба јас паметниот Џокович на 1.10 ја додавам, денес не постои чоек кој не фати вкладилница...се по коефициент си влезе и ми кажваат суми од 30,40,15 и неколку илјади денари ама јас паметниот успеав со големи пари да ги изиграм единствените два киксој на фаворитите..Манчестер Јунајтед и Петроул(романија)..не знам што е ова,кој ме има проколнато крв да плука 3 недели

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom