Ne bi trebalo, pred nekolku dena go otpushtija Pulis, cist kec 100% za 3+ ne e sigurno. Ja tipuvam pobeda od 2-0.Кристал Палас ќе му прави проблем на Арсенал? Ми иде да ја играм 1&3+ али прво коло ме страв некако![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi trebalo, pred nekolku dena go otpushtija Pulis, cist kec 100% za 3+ ne e sigurno. Ja tipuvam pobeda od 2-0.Кристал Палас ќе му прави проблем на Арсенал? Ми иде да ја играм 1&3+ али прво коло ме страв некако![]()
Ne bi trebalo, pred nekolku dena go otpushtija Pulis, cist kec 100% za 3+ ne e sigurno. Ja tipuvam pobeda od 2-0.
Спортлајф сега во билтен има за Франција и АнглијаКаде можи да се типува за шампион на првенство?
Ради што е прво коло нема да го играм, иначе го пишев сигурно. Два коеф за мене е премија.и јас се затрчав на 1&Т1,но.............
Прегледај го приврзокот 99911
Арсенал значително ослабен,вака не би го ставал на тикет,иако и вака е голем фаворит денеска
Ибрахимович во 15минута излегол шо бидна да не се повреди?[DOUBLEPOST=1408203388][/DOUBLEPOST]http://prntscr.com/4deajh![]()