Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Има симни го flash player
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139513

Не работи само на хром флешот на други бровзери работи,или симни го Dolphin Browser тој има вградено флеш

Sent from my Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 using Tapatalk
Да тоа го знам, мислев да не се нашло чаре и за хромот. Фала ти како и да е.

При ваква ситуација најдобар browser за андроид според тебе?

Ја го користам и хромот и мозилата, мозилата повеќе ја користам за читање и спуштање торенти ова она,хромот исто така го користам кај некој страни што се пренатрупани со флеш да не го успоруваат сурфањето

Sent from my Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 using Tapatalk

Да,ама без мемориска и батерија што не се вади....се мислам

Дечки знае некој дали во мобилариве откупуваат iPod?
Или некој што купува?

Да,ама без мемориска и батерија што не се вади....се мислам

Тогаш земи 32 GB верзија на Г2 и терај. Башка имаш еден куп налик DropBox, кои ти дозволуваат да чуваш одреден простор... И што ќе ти е да ја вадиш батеријата. Има циклус од полнење и празнење од скоро 2 години пред да треба да се замени, а чудото држи, дупло повеќе батерија од С4 и Н4.

Камерата и екранот се друга приказна, тоа е бонус. :)

Тогаш земи 32 GB верзија на Г2 и терај. Башка имаш еден куп налик DropBox, кои ти дозволуваат да чуваш одреден простор... И што ќе ти е да ја вадиш батеријата. Има циклус од полнење и празнење од скоро 2 години пред да треба да се замени, а чудото држи, дупло повеќе батерија од С4 и Н4.

Камерата и екранот се друга приказна, тоа е бонус. :)

airbus те гледам онлајн па да те прашам да не знаеш каде откупуваат ајподи или некој што бара ајпод?

Имам еден проблем во врска со самсунг галакси с2. Сликите сакам да ги префрлам од мобилниот на компјутерот но нешто не е во ред. Го приклучувам кабелчето и на мобилниот и на компјутерот и на компјутерот нејќе да ми се инсталира апликацијата за да ги префрлам сликите. Па ако знае некој што е проблемот нека ми помогне!

Имам еден проблем во врска со самсунг галакси с2. Сликите сакам да ги префрлам од мобилниот на компјутерот но нешто не е во ред. Го приклучувам кабелчето и на мобилниот и на компјутерот и на компјутерот нејќе да ми се инсталира апликацијата за да ги префрлам сликите. Па ако знае некој што е проблемот нека ми помогне!
Која апликација несака да ти се инсталира? Да не мислиш не ти ги инсталира драјверите за телефонот?

Која апликација несака да ти се инсталира? Да не мислиш не ти ги инсталира драјверите за телефонот?
Да! Не ми го инсталира драјверот. Незнам зошто :D[DOUBLEPOST=1408377312][/DOUBLEPOST]Еве и слика -> http://prntscr.com/4e0443 Ова ми го дава има некој проблем незнам дали е до пц или до мобилниот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom