Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На мускулот му се потребниЗошто би му препорачал на некој за време на дефиниција да вежба во високи репетиции со мала тежина?[DOUBLEPOST=1407963832][/DOUBLEPOST]
Moже да се зема пак.
Зошто би му препорачал на некој за време на дефиниција да вежба во високи репетиции со мала тежина?
Тоа е иско како да ме прашаш зос
Искрено, за се се потребни, како дневна нормална доза е 1000мг, од најважното е што треба да знаеѓ е дека тие се најпотребни за срцето, мозокот и очите. А исто така тие многу помагаат при топењето на масти.За што служат омега3?
Тренингот на маса и дефиниција останува ист, разликата е во исхраната и кардиотоНа мускулот му се потребни
Искрено, за се се потребни, како дневна нормална доза е 1000мг, од најважното е што треба да знаеѓ е дека тие се најпотребни за срцето, мозокот и очите. А исто така тие многу помагаат при топењето на масти.
http://en.wikipedia.org/wiki/Omega-3_fatty_acid
Многу лош советНа мускулот му се потребни
Ај пак ја со овие безвезе прашања, ме интересира колку време ви трае тренингот и по колку одмарате помеѓу серија и вежба?
Многу лош совет
Менува. Подолг одмор е повеќе за сила кус за хипертрофија[DOUBLEPOST=1408229320][/DOUBLEPOST]Дали одморот меѓу серии мења нешо во мускулниот раст? Дал е 30 секунди, 1 мин или 2 мин? Или цепидлачење е више тоа..
Класични знаци на претренираност. Намали малку на телото му треба и одморЕдно прашање до поискусниве...
Последниве неколку недели-месеци малце во теретана правев претеризам и сега некако не се чувствувам добро..чувствувам малце скоро ич како да ми се затегнати здрвени градите и кога легнувам неможам да заспиијам брзо, срцево некако малце побрзо како да ми чука кога ке легнам ,рацеве ми се малце ко здрвени после станување...
бев на кардиолог и проверував крв се е во ред ..што може да е?иначе можам да вежбам исто како и претходно и ги обавувам истите работи само не се осеќам баш во ред