Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Запоставен е водичов низ галаксијава ,доста време нема апдејт,,Action и Romance / Comedy дремат празни.Не е лошо уште категории да се додадат, ко пример superheroes и онака има инвазија од такви филмови,краткометражни,македонски топ 10 , итн ако ви фати нешто око.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Може некој да ми даде преводче македонско или српско за 22 Jump Street,
пoздрав

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Е оваква женска да си фанете, smart, communicative and има гледано фајт клаб. :cool:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Locke (2013)

Во ниеден момент не ми беше досаден и нестрпливо чекав да видам што ќе се деси понатака.
не ми е јасно што толку беше интересно тоа што 40мин бираа каков бетон ќе стават или муабетот за мечот на Ливерпул.

Крајот беше без веза и небитен. Исто значаен ќе беше и доколку го прекинеа филмот во некоја рандом минута.

Мислам дека неможе филм без содржина и цел да се вади на фактот дека е минималистички

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Додајте и серии кои вреди да се изгледаат.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Крајот беше без веза и небитен. Исто значаен ќе беше и доколку го прекинеа филмот во некоја рандом минута.
Toa i vprocem pomisliv deka mi se izdesi mene. Nedovrsena snimka od filmot, nemase sansi na 1 saat i 23 minuti, plus vaka da zavrsi. :LOL:

2ka ima od mene.

Uf, koj ke se rasprava so nezadovolnite i Losono. Aj na zima, koga ke e dosadno. @џимеј

Додајте и серии кои вреди да се изгледаат.
Katalog za serii ili vo istiot da gi dodademe i niv? @Zlatikevichius imase nekoja milion dolari ideja ama ne ja spodeli za seriite.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Па можете и стики во темата за серии или во главната тема со филмски предлози.

Има доста квалитетни серии кои се на ниво на игран филм. Само кај нас е створена некоја одбивност и штом се спомне серија автоматски асоцира на Касандра, Жаде, Малата Невеста и остали џанк со по 300 епизоди.

Еве предлози од мене кои би можеле да влезат во потесен избор: Band of Brothers, The Sopranos, The Wire, Game of Thrones, Breaking Bad, True Detectives, Six Feet Under, Homeland, Fringe, Heroes, Battlestar Galactica, Friends, The Simpsons, The Twilight Zone, Twin Peaks, Lost.

Има доволно квалитетни серии да за секој жарн или пак да се направи листа од 10 must watch серии.

W

wicked_1

Гостин
Па можете и стики во темата за серии или во главната тема со филмски предлози.

Има доста квалитетни серии кои се на ниво на игран филм. Само кај нас е створена некоја одбивност и штом се спомне серија автоматски асоцира на Касандра, Жаде, Малата Невеста и остали џанк со по 300 епизоди.

Еве предлози од мене кои би можеле да влезат во потесен избор: Band of Brothers, The Sopranos, The Wire, Game of Thrones, Breaking Bad, True Detectives, Six Feet Under, Homeland, Fringe, Heroes, Battlestar Galactica, Friends, The Simpsons, The Twilight Zone, Twin Peaks, Lost.

Има доволно квалитетни серии да за секој жарн или пак да се направи листа од 10 must watch серии.
The Sopranos #1.

Kajgana Shop

На врв Bottom