Manga
Golem alat
- Член од
- 21 април 2006
- Мислења
- 7.753
- Поени од реакции
- 5.011
http://titlovi.com/titlovi/21-jump-street-187431/ - hrvatskiМоже некој да ми даде преводче македонско или српско за 22 Jump Street,
пoздрав
Што знам, мене не ми го направи меракот.
Убаво си направил , многу глуп крај имашеМногу е глуп, не го догледав.
не ми е јасно што толку беше интересно тоа што 40мин бираа каков бетон ќе стават или муабетот за мечот на Ливерпул.Locke (2013)
Во ниеден момент не ми беше досаден и нестрпливо чекав да видам што ќе се деси понатака.
Toa i vprocem pomisliv deka mi se izdesi mene. Nedovrsena snimka od filmot, nemase sansi na 1 saat i 23 minuti, plus vaka da zavrsi.Крајот беше без веза и небитен. Исто значаен ќе беше и доколку го прекинеа филмот во некоја рандом минута.
Uf, koj ke se rasprava so nezadovolnite i Losono. Aj na zima, koga ke e dosadno. @џимеј
Katalog za serii ili vo istiot da gi dodademe i niv? @Zlatikevichius imase nekoja milion dolari ideja ama ne ja spodeli za seriite.Додајте и серии кои вреди да се изгледаат.
The Sopranos #1.Па можете и стики во темата за серии или во главната тема со филмски предлози.
Има доста квалитетни серии кои се на ниво на игран филм. Само кај нас е створена некоја одбивност и штом се спомне серија автоматски асоцира на Касандра, Жаде, Малата Невеста и остали џанк со по 300 епизоди.
Еве предлози од мене кои би можеле да влезат во потесен избор: Band of Brothers, The Sopranos, The Wire, Game of Thrones, Breaking Bad, True Detectives, Six Feet Under, Homeland, Fringe, Heroes, Battlestar Galactica, Friends, The Simpsons, The Twilight Zone, Twin Peaks, Lost.
Има доволно квалитетни серии да за секој жарн или пак да се направи листа од 10 must watch серии.