И јас така би се тешел е е е баш така Ти удриле тоа $ у глава изгледа а?Прегледај го приврзокот 99835
Да ти дадам некој $ да престанеш да ме хејташ може ?
e ja zarabotuvam poveke od tebe eveti slikaПрегледај го приврзокот 99834
На 17 години вие сте барале пари уште од родителите а како што велите дека учиме за да заработуваме повеќе а работа нема затоа што секој 2 сега има завршено факултет. Спомна еден член дека завршуваш факс и да работиш за некој што нема завршено. ХА.
Па тогаш ако сакаш да бидиш сам свој газда работи на нет без факс. Нет маркетинг,ппц,ппд и сл.
А ако сакаш да живееш па како милионер заврши Е-Бизнис таму ќе научиш работи кој што нема да ги научиш на нет. Еве ви слика на 17 години заработувам повеќе од повеќето од вас.
Заработени се за 5 месециПрегледај го приврзокот 99834
ЗАСРАМЕТЕ СЕ ![DOUBLEPOST=1408056599][/DOUBLEPOST]
Од село си ?
-До сега најдобар одговор.Kолку само не се исплати, посебно не општествените.
Електро, машински, градежен и архитектура колку-толку признати се во странство па можеш да се надеваш, не се знае кај ти е среќата. Ама овие општествениве? Благе везе си немаат.
Студирањето ќе те кошта нерви, време и пари. Направи си ја математиката и пресметај дали ти одговара споредено со твоите можности. Јас моето го кажав со првата реченица.
Како прво, Heresy Escalates те трола.Добро друже секој има различно мислење ама вакво мислење како твоето се добива само од такви како тебе што се без факултет.
Измачи се 4 години и живеј го остатокот од животот како ЦАР. Луѓето ќе пазат како разговараат со тебе. И оние којшто не ти се толку блиски нема да ти се обраќаат со ТИ туку со ВИЕ.
Не сум го искусил тоа затоа што сум уште средношколец али си знам по себе како разговарам јас со луѓе кој што имаат факултет.
Како четврто, ова со Е-Бизнис што го кажа ти е голем кикс. На факултет ќе учиш застарен материјал, кој во голем процент нема никаде да ти користи. Да знаеш дека SEO што си го учел во 2012 нема да ти користи во 2014.А ако сакаш да живееш па како милионер заврши Е-Бизнис таму ќе научиш работи кој што нема да ги научиш на нет. Еве ви слика на 17 години заработувам повеќе од повеќето од вас.
Па што сакаш бе 17 години сум... Ти на 17 години си барал од мама и од татеОооо златен тој па ти си бил богат 1000$ woooooooow ние у село немаме видено волку пари ц ц ц ц алал да ти е Од денес со тебе муабет само по протокол не сум знаел дека ти си од големото добро утро 1000$ 5 месеци лелеј на некого плата му е 1000$ месечно али нели нема везе
Ја златен од 16 год работам и фала му на Бога работам и до ден денешен и завршив факултет со сопствени пари денар им немам побарано на моите буквално за ништо. И не биди смешен со тие твој 1000$ што си ги ,,заработил" затоа што некој дневно ги зима по толку.Па што сакаш бе 17 години сум... Ти на 17 години си барал од мама и од тате
Да не биде ветер во магла муабетов твој, сега направи слика со 1000$ во рака и еден мобилен на кој ќе се гледа денешна дата и наш оператор (неважно кој). Имаш 5мин.Па што сакаш бе 17 години сум... Ти на 17 години си барал од мама и од тате
Он на 17 може бил женет со две деца. Нај глупо е да кажиш шо праел некој а не го познаваш.Па што сакаш бе 17 години сум... Ти на 17 години си барал од мама и од тате
Во електроснка форма ги има не зезај сега и ти Виртуелни му сеДа не биде ветер во магла муабетов твој, сега направи слика со 1000$ во рака и еден мобилен на кој ќе се гледа денешна дата и наш оператор (неважно кој). Имаш 5мин.
Старомоден сум јас Додека не осетам во рака "шушки", џабе муабети.Во електроснка форма ги има не зезај сега и ти Виртуелни му се