Дали се исплати да завршиш факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Dynamo
  • Време на започнување Време на започнување
Не друже, напишав да не сфатете грешка.
Не се фалам, туку сакам да им кажам дека и без факс ако го запотиш газето можеш да заработуваш доволно.[DOUBLEPOST=1408056968][/DOUBLEPOST]
Доволна за тинејџер.

Тоа не е педофилија? Уствари, може со врсници, да.

Не се фалам, туку сакам да им кажам дека и без факс ако го запотиш газето можеш да заработуваш доволно.[DOUBLEPOST=1408056968][/DOUBLEPOST]
Доволна за тинејџер.

Не сваќаме ние грешка... Пошо од село сум нели

Сега уште факултет заврши за да ти се обраќаат со вие и наредена е мада мислам дека патиш од комплекс на почит али ок е уште ти лупаат хормони... Прееска збориш како треба факс сега не треба ...

Ма најмногу се исплаќа да имаш вујче владика, та без диплома и замарање по школите фино лепо полуписмен си на функција. Или пак да те фаќа рамковниов договор :icon_lol: Сигурно оваа држава може да функционира и без мозоци. како така:icon_mrgr:

Учи сине, да не работиш. - муабетот на сите факултетски паразити

Не сваќаме ние грешка... Пошо од село сум нели

Сега уште факултет заврши за да ти се обраќаат со вие и наредена е мада мислам дека патиш од комплекс на почит али ок е уште ти лупаат хормони... Прееска збориш како треба факс сега не треба ...
Јас си знам за мене што и како понатаму.
Си имам цел, само на вас ви објаснувам дека ако не ви се учи можете солидна плата да вадите месечно од нет.

Hatter gonna hate. Јасно ми е сега.... :D :D :D
Клошар си
Клошар со редовни примања и одлична канцеларија. Во право си :D Ајде сега, загревај столот и почни да учиш Правопис и Граматика. Во меѓувреме, провери си го англискиот.

Јас си знам за мене што и како понатаму.
Си имам цел, само на вас ви објаснувам дека ако не ви се учи можете солидна плата да вадите месечно од нет.

Многу збориш за торес тип!

Не се фалам, туку сакам да им кажам дека и без факс ако го запотиш газето можеш да заработуваш доволно.

Апсолутно. Баш мој братучеда од Ињево седеше, гледаше на јутјуб клипови за правење трикови со карти.
Му работеше кликерот, се поднаучи, собра некој денар со настапи низ Ињево, Габревци, Ораовица како и Радовишкото корзо
па сега еве го во Англија си го тера занатот. Дарко Кафенков се вика ама го мени името демек не му било артистичко
да ме отепаш не ми текнува како се вика.

Апсолутно. Баш мој братучеда од Ињево седеше, гледаше на јутјуб клипови за правење трикови со карти.
Му работеше кликерот, се поднаучи, собра некој денар со настапи низ Ињево, Габревци, Ораовица како и Радовишкото корзо
па сега еве го во Англија си го тера занатот. Дарко Кафенков се вика ама го мени името демек не му било артистичко
да ме отепаш не ми текнува како се вика.
:pos::pos::pos:

Клошар со редовни примања и одлична канцеларија. Во право си :D Ајде сега, загревај столот и почни да учиш Правопис и Граматика. Во меѓувреме, провери си го англискиот.
Се поправив извинете haters требаше ??

Се поправив извинете haters требаше ??
Ти фали запирка и еднина сум (ваљда :cautious: ) Да не заборавам, за корекцијата на печатни грешки, ве замолуваме да извршите уплата на жиро с-ка. Е, и персонален данок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom