Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес во тренд е да си запишан на ФИНКИ :icon_mrgr:
Првиот ден се запишале 500 матуранти, Македонија земја на "програмери и информатичари" :X3:

Драга,

Заеби тоа со плажата, морони има и по улици. Уствари, луѓе има секаде.

Спијам по 4,5 саати и сонувам бројки. Уште само 4 теми со задачи.

Кисс.

Кајгано,
идниве студенти одбрале одреден факултет зашто по завршувањето на нивното образување можеле да работаат и у приватен и у државен сектор.
Уште си се деца бре.

Сите си заминаа од земјава, само ние кромпирите останавме. :ROFLMAO:

Лек за ова пеколното време?

Еден семафор не остаеа у градов бе,начукале кружни на секој чекор.И сега тоа им иде ко афтодром,полигон за ноќни вежби,дека нели странциве мора негде да ги издуваат нивните бесни коли,затоа што таму у нивните држави се безгласни букви.

Нешто многу сум нервозна денеска, само се расправам со некого, цел ден.:cautious:
А не е ПМС во прашање. Не знам што ѓавол ми е, обично не сум конфликтна личност, ама денес се ме нервира!:unsure:

Здрауо,

ццц не поминаВа 24 часа откако Цаци Паковска ме извади од такт, еве сега на фб ми излезе нова глупост од нашите јавни личности, во случајов Викторија Лоба.

wqy460.jpg

Ја мислев ова го праат само незрели деца односно админите на страните за Партизан и Гробари кои ги иам лајкнато на фб..... и Панче Малдини.

:facepalm:

Убав дедо мој , ќе те сакам додека дишам. НИКОЈПАТ НЕМА ДА ТЕ ЗАБОРАВАМ. <3

Да има само едно амбулантно возило на град од 40.000 популација , и да немаат капацитет да дојдат да стават инекција на стара жена.

Да леже дедо ти на местото цели 12 саати кај што загина трагично , бидејки се чека некоја ебена бедна комисија од Скопје да дојде да испитува.

Грујо се шета со семејството низ капали чаршија , и сите медиуми трубат за тоа.

ДА ВИ СЕ ИЗНАСЕРАМ НА КРВТА ШТО ВИ ТЕЧЕ ВО ВЕНИТЕ , МАМЕТО ВАШЕ !!! ЛОПОВИ , БЕЗРБЕТНИЦИ , БЕЗДУШНИЦИ НА ВАША КРВ ДА ОСЕТИТЕ ШТО ЗНАЧИ ДА СИ БЕСПОМОШЕН. НА ВАША КОЖА ДА ОСЕТИТЕ СЕ ШТО ЈАС ОСЕЌАМ ДЕНЕС. МОРЕ ДУПЛО ДА ВИ СЕ ВРАТИ КОПИЛИЊА ГНАСНИ ЛОПОВСКИ.

ДА ДАДЕ ГОСПОД ДА НЕ РАПСНАТ ГРЦИТЕ, НЕКА НИ ЗЕМАТ И ИДЕНТИТЕТ И ПОТЕКЛО И СЕ , НЕКА НЕ ЕБАТ АЛБАНЦИТЕ НА СЕКОЕ КОШЕ , НЕ ЗАСЛУЖУВАМЕ НИЕ ДРЖАВА. ДА СЕ ИСЕРАМ И НА АЛЕКСАНДАР , И НА ЦРКВАТА , И НА БЕДНОТО ПАРЧЕ ЗЕМЈА НАРЕЧЕНО МАКЕДОНИЈА.

БЕЗРБЕТНИЦИ ЕДНИ , 100 ПАТИ ПОВЕЌЕ ДА ВИ СЕ ВРАТИ.

Здраво Кајги, за прв пат.

Кое проклетие е кога ќе се опседнеш со новооткриен албум, за време на сесија.
Чудо. :unsure:

they treating me like a vampire....
but
i am nobody
and how can you kill person
with no body

you figure it out

Двојно убиство у Вевчани. Е шо не го убиле Дарето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom