Чек ит аут ај гес

• Креатор на темата Креатор на темата Латекс Бурка
  • Време на започнување Време на започнување
Како торестип што отвораше за секоја утакмица, типкава отвара тема за секое изгледано видео на јутуб.

Како торестип што отвораше за секоја утакмица, типкава отвара тема за секое изгледано видео на јутуб.

Епа извини што мислев дека е нешто што би сакале луѓе да го погледнат. :place:

Епа извини што мислев дека е нешто што би сакале луѓе да го погледнат. :place:
Имаш дневна доза хумор, мистерии, лепоти, што ти јас знам.
Греота е да се силува форумот на секое со нова тема.

Последно уредено:
Имаш дневна доза хумор, мистерии, лепоти, што ти ја знам.
Греота е да се силува форумот на секое со нова тема.

А што, го штедиме нешо? Ако се напраат X број на теми ќе се самоуништи? Каква комунистичка идеологија...

А што, го штедиме нешо? Ако се напраат X број на теми ќе се самоуништи? Каква комунистичка идеологија...
Комунистичка не комунистичка, таква е политиката на форумот. И според мене е доста успешна. Само што е касно и најверојатно модераторот не забележал.

Комунистичка не комунистичка, таква е политиката на форумот. И според мене е доста успешна. Само што е касно и најверојатно модераторот не забележал.

Aко немаш нешо on topic да кажеш, не спамај.

3 сабајле брат, кој скаш да забележи :D
стварно тема за видео не бива. ако некад си се врткала по форуми треба да го знаеш ова, не е топла вода. Бар кајгана е скоро 9 години онлијн ако не другите...

Не, ама така ги замараш админите и модераторите, од малку теми главата не знаат каде им е.

и после калимеро нема правда квиу квиу квиу :D

daj pisi nesto opisi
im not interested in everything
soako videoto e kratokmetrazen dokumentarec za jehovini svedoci
pa i vague naslov, ne bidi retarda

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Прекрасна е птицава, прекрасни звуци прави....... темава е баш како за во Животни:)

Мене тука ништо не ми е смешно:)

Ај прочитај си правила на форумот пошто вака делуваш одбивен. Се од насловот на темата па до содржината. Глупости живи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom