Фан клуб: Работнички

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Штета нема да може да лапаат пари и оваа година од него, а и од голем дел од другите играчи дел од управата и навијачкиот кадар. За среќа на нештата со доаѓањето на Докторот многу нешта се расипаа, дознаа и размрдаа во нашиот Градски Парк ;)
Образложи нешто повеќе баш ме интересира

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
мало е скопјево муабети се шират многу брзо, ќе дознаете сите, некој порано некој подоцна
Искрено ме интересира што е работава, ако ништо друго можеш и ПП да пратиш, ако нејќеш нема врска

Член од
9 септември 2013
Мислења
103
Поени од реакции
39
абе jamaica cpb вака ти као по упатен треба да кажеш, не ние тебе да ти кажуваме или работава луд јебе збуњеног :pos:

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Некое инфо за нов играч???, и Брчков го напушти работнички, само марко јане даре и мите се потпишани..

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
абе jamaica cpb вака ти као по упатен треба да кажеш, не ние тебе да ти кажуваме или работава луд јебе збуњеног :pos:
па дека прв пат слушам за ова и ме интересираше кој зима пари :))) па ако знаат нека ми кажат.

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
. Тодор Гечевски и Ѓорѓи Чековски ќе им се придружат на Симоновски, Соколов и Мираковски оваа сезона.
ДАААААААААААААААА ДА ДАД АД А ДАДАДАДАААААААААА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
17 јануари 2014
Мислења
500
Поени од реакции
159
Чековски рекол дека уште не потпишал, уште е во преговори со клубот. Јас не знам како толку сигурно и официјално фан странава на работнички го изјави тоа дека потпишал заедно со Гечевски. :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom