Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Штета нема да може да лапаат пари и оваа година од него, а и од голем дел од другите играчи дел од управата и навијачкиот кадар. За среќа на нештата со доаѓањето на Докторот многу нешта се расипаа, дознаа и размрдаа во нашиот Градски Парк ;)
Образложи нешто повеќе баш ме интересира

мало е скопјево муабети се шират многу брзо, ќе дознаете сите, некој порано некој подоцна
Искрено ме интересира што е работава, ако ништо друго можеш и ПП да пратиш, ако нејќеш нема врска

абе jamaica cpb вака ти као по упатен треба да кажеш, не ние тебе да ти кажуваме или работава луд јебе збуњеног :pos:

Некое инфо за нов играч???, и Брчков го напушти работнички, само марко јане даре и мите се потпишани..

абе jamaica cpb вака ти као по упатен треба да кажеш, не ние тебе да ти кажуваме или работава луд јебе збуњеног :pos:

па дека прв пат слушам за ова и ме интересираше кој зима пари :))) па ако знаат нека ми кажат.

. Тодор Гечевски и Ѓорѓи Чековски ќе им се придружат на Симоновски, Соколов и Мираковски оваа сезона.
ДАААААААААААААААА ДА ДАД АД А ДАДАДАДАААААААААА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Чековски рекол дека уште не потпишал, уште е во преговори со клубот. Јас не знам како толку сигурно и официјално фан странава на работнички го изјави тоа дека потпишал заедно со Гечевски. :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom