Македонско фудбалско првенство 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    205
Статус
Затворена за нови мислења.
7.000+ викаш а?
Не знаев дека на главната трибина бере 7.000...браво браво, го зголемиле капацитетот значи.
https://www.youtube.com/watch?v=bbBN23i7jnw
Na oficijalnata strana na klubot pisuva 6.000 .

Vo prvoto poluvreme beshe recisi ispolneta i drugata tribina kontra glavnata .

Kako i da e 6.000 ne se malku.

Vo Bitola imalo 5.000 na mnogu po vozbudliv mec , a tvojot Teteks da ne zboruvam .

Те сфатив јас многу убаво али ти мене не ме сфати изгледа.Така го празнат кога нема две навивачки групи на стадионот.И во Штип може имало али и не група со голема бројка која може да направи проблеми.Во Битола мислам дека никогаш нема да се случи домашната публика да излезе пред гостинската.

Нема грешка, до Комитите имаше 2000 публика, прво они си отидоа. У Штип публиката е пожустра од Фалангата

Na oficijalnata strana na klubot pisuva 6.000 .

Vo prvoto poluvreme beshe recisi ispolneta i drugata tribina kontra glavnata .

Kako i da e 6.000 ne se malku.

Vo Bitola imalo 5.000 na mnogu po vozbudliv mec , a tvojot Teteks da ne zboruvam .
Не го мешај Тетекс, знаемо дека нема жив чуек а нема ни да има со ваква управа.
Ама смешно е да кажеш дека 7.000+ имало, па и 6.000 кога само едната трибина е пополнета. Балисти преку сила 50 души, на спротивната и 300 нека има.

5200 prodadeni karti.Site lazat,i klubot,i novinite,nie obicnite fanovi,samo vie gi znaete tocno rabotite na tugj dvor....Zapadna se napolni do 50-60% se dodeka ne navrna,potoa pribegna nakaj juzna,tamu stana ludnica,epten pregusto.

5200 prodadeni karti.Site lazat,i klubot,i novinite,nie obicnite fanovi,samo vie gi znaete tocno rabotite na tugj dvor....Zapadna se napolni do 50-60% se dodeka ne navrna,potoa pribegna nakaj juzna,tamu stana ludnica,epten pregusto.
Абе гледам на клипот, сега ти можеш да речеш и дека 90% била полна, твоја работа си е тоа.

И не ми е за тоа колку имало точно, ваљда нема да ги броем, а ни вие нема да ги броете. Имате публика над просек за нашево првенство, ама која е причината да се лаже дека имало над 7.000 не ми е ич јасно.

Абе гледам на клипот, сега ти можеш да речеш и дека 90% била полна, твоја работа си е тоа.

И не ми е за тоа колку имало точно, ваљда нема да ги броем, а ни вие нема да ги броете. Имате публика над просек за нашево првенство, ама која е причината да се лаже дека имало над 7.000 не ми е ич јасно.
Talent si :) slikaj toa sto gleas na klipot,da vidam i jas,oti osven prvata akcija ne se gleda nisto..Drugo nema sto da se lazeme,ni da dokazeme nesto.Odamna e dokazano,za publika,vernost itn itn..Toa sto pomalku nedostigase sega e sredeno(finansii,pari,organiziranost).Moze samo primer da bideme ;)

Не бе, не бива држава од нас и не бива!!! Читам соопштение од МВР дека навивачот ја одзел бомбата од полицијата и ја активирал. Он будала е и ќе си ја разнесе раката за чалам. Добро е што немаше некое убиство па да излезеа со соопштение како некој одзел пиштол од полицаец и сам си пукал во глава. Да ти ибам државата кај што џандар е еден од главните фактори, мислиш атомска физика има завршено.

На сите повредени дечки од Комити им посакувам брзо опоравување од повредите. Исто така големо браво за момците од Чкембари кои несебично помогнале повредените да бидат пренесени во болница и да им обезбедат се што им е потребно.

Пренос од Работнички - Металург каде можам да најдам?

Работнички - Металург 0-3
Стрелци Ангелов 2 и Миле Крстев од пенал.
Првенствово ни е легендарно.
Попе нека прибира играчи што даваат по 500 евра за да играат па после Цацко ќе му биде крив од ваков Металург што прима 3 комада дома.

Клипчето со змијата во Кратово се најде на сеоски фудбал :pos:

"Многу" Балисти на трибина шо е работата ?

Важно дечкото од балисти се исмејаваше пред нивната утакмица на тоа што Војводи не навиваат. За после неколку часа да се соберат одлична бројка од 30 души.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom