Фан Клуб: Интер

Medel ke go ora terenot, videte mu ja konstitucijata samo klasicen pitbul.
Tireless zadnji vezni igrac a po moznost i stoper vo odbrana so trojca, toa i igrase na sveckoto, najbolji igrac na cile i opsto eden od top 10 igraci na mundijalot.
Za takva bagatelna cena od 7 mil dobivame izvonreden igrac za koj nema zaguben duel.
Dzovinkovci, Zervinjovci, onie lepicanerite od milan i napoli ima da se odbivaat og nego.

Добар ни е стартот на трансфер периодов.

Видич - слободен играч
М Вила - позајмица
Додо - позајмица
Освалдо - позајмица

Уште Медел да го земат на тој начин, склопивме тим без вложено евро :D

Потешка работа ке биде да се продадат Скелото, Кузманович, Бeлфодил, Лаксалт, Переира, Андреоли, Силвестре па и Тајдер и Оби...

Го продадоа Ливаја, заминаа Камбијасо, Самуел, Милито и Занети а тоа беа играчите со најголеми плати во тимот па мислам дека е реално да очекуваме едно вистинско заисилување во нападот на позицијата од Паласио.

И јас сум за Пато кога веќе неможе Јоветич. Не верувам и дека цената е многу висока...

Освалдо и Икарди тешко дека може да играат заедно, посебно не кај Мацари. Ке играме со 3-5-2 или 5-3-2 како сакате наречете ја "филозофијата" на Мацари...

Значи покрај Икарди ке игра Паласио или играч со слични карактеристики на него, покреативен играч, техничар што знае со топка а не класичен финишер.

Koga ke pomislite deka Osvaldo i Icardi ne mozat da igraat zaedno setete se deka Ranieri igrase so Pazzini i Milito napred.

Медел се мести апла, вика Само Интер и никој друг, изјави дека не треба да се грижат навивачите, многу малку го дели од преминување во Интер и дека они се негова следна дестинација и никој друг. Ќе изгинел на терен за дресот на Интер и си истерал его трип дека е во фантастична форма моментално и сакал најдобрата форма во кариерата да ја искористи во Инитер и никаде на друго место.
c'mon Ausilio, you can do it.

Имаше коментар еден на нет, у стил, еј рома мн јак тим направиле и прв тим и клупа и одговор ... не се секирајте, Медел сите ќе им ги повреди. :pos:

Medel ke go ora terenot, videte mu ja konstitucijata samo klasicen pitbul.
Tireless zadnji vezni igrac a po moznost i stoper vo odbrana so trojca, toa i igrase na sveckoto, najbolji igrac na cile i opsto eden od top 10 igraci na mundijalot.
Za takva bagatelna cena od 7 mil dobivame izvonreden igrac za koj nema zaguben duel.
Dzovinkovci, Zervinjovci, onie lepicanerite od milan i napoli ima da se odbivaat og nego.

Сигурен си за ова задњово? :icon_lol:
1278875398990part-16gd.jpg

Најбољи играч на Чиле, и топ 10 на турнирот, јес да и ја ги фалим малце тие што треба да го засилат Милан, али малце си претерал..
Дечкото е добар играч, го гледав у Кардиф, борбен е, сакам такви играчи многу ја, и таман си му е цената и све тоа , али ти го напрае Јаја Туре :)

Сигурен си за ова задњово? :icon_lol:
1278875398990part-16gd.jpg

Најбољи играч на Чиле, и топ 10 на турнирот, јес да и ја ги фалим малце тие што треба да го засилат Милан, али малце си претерал..
Дечкото е добар играч, го гледав у Кардиф, борбен е, сакам такви играчи многу ја, и таман си му е цената и све тоа , али ти го напрае Јаја Туре :)

Медел >>>>> Јаја Туре, Mедел >>>>>>>>>>>>> all

Малце Барса и Реал тип на коментари, не ме сфаќај озбилно :icon_lol:. Иначе, ја го неам Медел гледано многу - многу ама фали во Интер еден таков играч, да иде без страв во секој дуел. Таков играч немало во Интер од времето Симеоне, Ди Биаџо и остала багра. Зборам за во средина, иначе си го имавме Матераци за назад :D

Медел >>>>> Јаја Туре, Mедел >>>>>>>>>>>>> all

Малце Барса и Реал тип на коментари, не ме сфаќај озбилно :icon_lol:. Иначе, ја го неам Медел гледано многу - многу ама фали во Интер еден таков играч, да иде без страв во секој дуел. Таков играч немало во Интер од времето Симеоне, Ди Биаџо и остала багра. Зборам за во средина, иначе си го имавме Матераци за назад :D

Да де разбирам, го бцкам само малу Џонтра, имамо мие нерасчистени сметки :icon_lol:

Десно сме ептен критични со Џони/Д'Амбросио и Ранокија позади. Левата страна е рок солид со Нагатомо/Додо и Хуан Хесус.

Роландо можел да си го откупи договорот во износ на платата добиена изминатата година.

ете така,да го рачунаме и Роландо за старо нов играч кај нас :cool:

A шо му фали на Таидер на пример?..зошто мислите дека Таидер е послаб од Медел?..нас не ни треба Медел бидејќи Таидер е ист тип на играч како него, нам ни треба некој асолен бек или крило да ора напред-назад со добар центаршут со тоа што ќе биди добра закана во нападот каде ќе проигрува со Хернанес,Паласио и Ковачич...А вака за тепачи како Медел ги има колку сакаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom